4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Retail – Producătorul Napolact: Reducerea adaosului comercial la alimente nu reprezintă o soluţie sustenabilă pe termen lung, decizia punând mare presiune pe fermieri şi producători – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pentru noi, şi în special pentru brandul Napolact, este important să ajutăm la un acces facil la alimentele de bază, să nu uităm că 1 din 2 români care consumă micul dejun optează pentru lactate, aceasta fiind cea mai importantă masă a zilei“, au spus reprezentanţii com paniei pentru ZF.

BusinessMagazin Cine este omul care, deşi are 100 de ani şi merge în baston, reuşeşte să zguduie întreaga lume.

Cine este omul care, deşi are 100 de ani şi merge în baston, reuşeşte să zguduie întreaga lume.

Reprezentanţii Friesland Campina România, producătorul lactatelor Napolact, unul dintre cele mai importante branduri româneşti din sector, spun că datele preliminare disponibile pentru categoria lapte arată că de la începutul anului s-au înregistrat scăderi de penetrare şi volum mediu per tranzacţie la nivelul întregii categorii.

„Nu vedem o schimbare semni­ficativă odată cu semnarea acordului în luna mai, însă este mult prea devreme pentru a trage o concluzie relevantă. Pentru noi, şi în special pentru brandul Napolact, este important să ajutăm la un acces facil la alimentele de bază, să nu uităm că 1 din 2 români care consumă micul dejun optează pentru lactate, aceasta fiind cea mai importantă masă a zilei“, au spus reprezentanţii com­paniei pentru ZF.

Cât despre proiectul prin care guvernul vrea să limiteze adaosurile comerciale prac­ti­cate de retaileri şi procesatori pentru produsele de bază, repre­zen­tanţii Friesland Campina România, companie prezentă în top cinci procesatori de lapte, spun că aşteaptă metodologia de implementare.

‚Am vrea totuşi să atragem aten­ţia asupra faptului că nu reprezintă o soluţie sustenabilă pe termen lung, decizia punând mare presiune pe fermieri şi producători. O strategie de susţinere a producţiei locale şi a brandurilor româneşti reprezintă o soluţie cerută şi preferată şi de către consumatori“, au spus aceştia.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!