10.6 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Retail – PwC România a asistat fondul de investiţii Mitiska REIM în vânzarea celor 25 de parcuri de retail deţinute în România către grupul britanic M Core – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

O echipă de specialişti în tranzacţii ai PwC România a acordat asistenţă fondului de investiţii Mitiska REIM, specializat în piaţa imobiliară, în tranzacţia prin care a vândut cele 25 de parcuri de retail deţinute în România către britanicii de la LCP Group...

”După o perioadă cu puţine tranzacţii în sectorul de real estate comparativ cu perioadele precedente, ne bucurăm că am asistat una dintre cele mai importante tranzacţii din anul 2023 din acest sector”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener M&A, PwC România.

”După ce a construit 25 de parcuri pentru retaileri importanţi prezenţi în România, Mitiska REIM face exitul de pe piaţa românească, lăsând loc unui alt investitor imobiliar important”, a arătat Andreea Mitiriţă, Partener Taxe PwC România.

O echipă de specialişti în tranzacţii ai PwC România a acordat asistenţă fondului de investiţii Mitiska REIM, specializat în piaţa imobiliară, în tranzacţia prin care a vândut cele 25 de parcuri de retail deţinute în România către britanicii de la LCP Group, parte a M Core. În cadrul acestei tranzacţii, echipa PwC a acordat servicii de vendor due diligence financiar şi fiscal.
”După o perioadă cu puţine tranzacţii în sectorul de real estate comparativ cu perioadele precedente, ne bucurăm că am asistat una dintre cele mai importante tranzacţii din anul 2023 din acest sector”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener M&A, PwC România. Echipa PwC România a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener, Andreea Mitiriţă, Partener, Andreea Bistriceanu, Director, Cristina Fuioagă, Director, Laura Paraschiv, Senior Manager, Diana Văduva, Senior Manager, Emilia Necula, Senior Manager, Andreea Puiu, Manager, Georgiana Ghiţă, Manager, Vasile Popa, Senior Associate,  Lavinia Sandu, Senior Associate, Romina Alecu, Senior Associate, Emran Regep, Senior Associate, Lăcrămioara Tighilici, Senior Associate, şi Claudiu Borş, Associate.

”După ce a construit 25 de parcuri pentru retaileri importanţi prezenţi în România, Mitiska REIM face exitul de pe piaţa românească, lăsând loc unui alt investitor imobiliar important”, a arătat Andreea Mitiriţă, Partener Taxe PwC România. Obiectul tranzacţiei reprezintă  unul dintre cele mai mari portofolii de parcuri de retail din România, deţinute de un singur operator, cu o suprafaţă totală de retail de peste 132.000 de metri pătraţi, în 24 de oraşe. Printre parcurile de retail din portofoliu se numără şi Shopping Park Pipera Plaza şi Shopping Park Mediaş. L&C Properties operează în locaţii cheie din Marea Britanie, Germania, Polonia şi acum România. 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!