17.9 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Retail – Reacţia Dedeman după explozia de la magazinul din Botoşani în care 13 persoane au fost rănite: În momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfăşura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Astăzi, 7 iunie 2024, în jurul orei 10:30, în incinta magazinului Dedeman Botoşani, a avut loc o explozie urmată de un incendiu.

ISU Botoşani precizează că este vorba de 13 victime, 12 salvate de pompieri, iar una s-a prezentat singură în UPU.

Şapte persoane au fost rănite şi privesc îngriji, alte 30 au ieşit singure din magazin.

Astăzi, 7 iunie 2024, în jurul orei 10:30, în incinta magazinului Dedeman Botoşani, a avut loc o explozie urmată de un incendiu. În urma acestui incident au rezultat persoane rănite, care au fost imediat transportate la spital. Restul persoanelor prezente în magazin în acel moment, clienţi şi angajaţi, au fost evacuaţi în siguranţă, iar intervenţia rapidă a echipelor de intervenţie a permis stingerea incendiului într-un interval scurt de timp. “Menţionăm că, în momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfăşura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului. Autorităţile investighează circumstanţele în care aceste lucrări ar putea fi asociate cu producerea exploziei. De asemenea, subliniem faptul că magazinul Dedeman Botoşani respecta toate normele de siguranţă, având toate autorizaţiile şi avizele necesare din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Funcţionarea corectă a instalaţiilor de protecţie la incendiu a contribuit la limitarea proporţiilor acestui incident. Prioritatea noastră este ne să asigurăm că toţi cei afectaţi de acest incident primesc îngrijirea şi suportul necesar. Colaborăm strâns cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a investiga şi stabili cauzele exacte ale exploziei şi vom reveni cu informaţii oficiale în momentul în care toate anchetele vor fi finalizate. Ne preocupăm să sprijinim recuperarea victimelor şi vom pune la dispoziţie toate resursele necesare în acest scop”, au spus oficialii Dedeman.
ISU Botoşani precizează că este vorba de 13 victime, 12 salvate de pompieri, iar una s-a prezentat singură în UPU. Dintre acestea, 10 sunt bărbaţi şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 32 şi 63. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic şi a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la un spital de arşi din ţară. Celelalte victime prezintă arsuri şi traumatisme.

IGSU precizează că centrul comercial are autorizaţie de securitate la incendiu. O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri la un magazin Dedeman din oraşul Botoşani. Autorităţile sunt în alertă. Şapte persoane au fost rănite şi privesc îngriji, alte 30 au ieşit singure din magazin. „Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, informează IGSU. Din primele informaţii, şapte persoane au fost rănite şi privesc îngriji medicale. Alte 30 de persoane au ieşit singure din magazin. 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!