17.8 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Retail – Rețeaua Penny ajunge la 378 de unități, odată cu deschiderea noului magazin din Nuşfalău, județul Sălaj – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Penny România își continuă expansiunea și anunță deschiderea magazinului cu numărul 378 în Nuşfalău, pe strada Silvaniei nr. 1, județul Sălaj. Din data de 27 aprilie, comunitatea din zona Nuşfalău este așteptată să descopere ambientul modern și accesibil al noului magazin Penny, care reflectă evoluția strategică a brandului în România. Magazinul nou deschis propune o

Penny România își continuă expansiunea și anunță deschiderea magazinului cu numărul 378 în Nuşfalău, pe strada Silvaniei nr. 1, județul Sălaj. Din data de 27 aprilie, comunitatea din zona Nuşfalău este așteptată să descopere ambientul modern și accesibil al noului magazin Penny, care reflectă evoluția strategică a brandului în România.

Magazinul nou deschis propune o experiență de cumpărături îmbunătățită, punând în valoare angajamentul Penny pentru extinderea portofoliului de produse 3RO – produse autentic românești, provenite, procesate și ambalate în România.

Clienții vor beneficia de o zonă extinsă pentru produse proaspete și mărci proprii, adaptate gusturilor consumatorilor români, împreună cu o semnalizare clară a promoțiilor și categoriilor de produse esențiale.

Cu o zonă generoasă dedicată produselor proaspete și mărcilor proprii, magazinul urmărește să răspundă nevoilor diverse ale consumatorilor, semnalizând promoțiile și categoriile principale de alimente.

Dotat cu 58 de locuri de parcare, dintre care 3 rezervate persoanelor cu dizabilități, magazinul este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:30 – 22:00 și duminică între 8:00 – 20:00. Suprafața de vânzare a noului spațiu este de 855.61mp.

Penny Punct subliniază direcția strategică de dezvoltare a Penny Market în România, bazându-se pe șapte piloni esențiali: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 378 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

Penny se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!