6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Retail – Sabir Sami, CEO al KFC la nivel internaţional: Vedem potenţial de dezvoltare peste tot în lume, inclusiv în România. KFC e un brand care funcţionează bine în vremurile dificile. KFC are puţin peste 100 de restaurante în România, brandul fiind prezent local în sistem de franciză, adus de grupul Sphera Franchise Group – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sabir Sami, CEO al KFC la nivel internaţional: Ne aşteptăm ca inflaţia să se mai tempereze, dar nu vom vedea deflaţie. Şi noi lucrăm pentru a optimiza preţurile, iar asta e ce putem face noi. Nu putem influenţa mersul economiei.  ♦ Compania US Food Network, care operează businessul KFC de pe plan local, a avut afaceri

Sabir Sami, CEO al KFC la nivel internaţional: Ne aşteptăm ca inflaţia să se mai tempereze, dar nu vom vedea deflaţie. Şi noi lucrăm pentru a optimiza preţurile, iar asta e ce putem face noi. Nu putem influenţa mersul economiei.
 ♦ Compania US Food Network, care operează businessul KFC de pe plan local, a avut afaceri de 947 mil. lei în 2022, plus 29% ♦ Sphera Franchise Group administrează lanţurile de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, dar are operaţiuni KFC şi în Italia şi Republica Moldova.

Sabir Sami, CEO al lanţului de restaurante de tip fast-food KFC la nivel internaţional, un gigant cu peste 25.000 de unităţi în circa 150 de ţări, spune că acesta este un brand care funcţionează bine în vremurile dificile şi în timpul recesiunilor.

„Dacă nu se întâmplă ceva grav, KFC creşte, nouă ne merge bine“, a afirmat executivul prezent la Bucureşti cu ocazia deschiderii celui de-al 1.000-lea restaurant al brandului în regiunea Europei Centrale şi de Est. Doar în România compania are puţin peste 100 de restaurante, brandul fiind prezent local în sistem de franciză, adus de grupul Sphera Franchise Group. Compania US Food Network, care operează businessul KFC de pe plan local, a avut afaceri de 947 mil. lei în 2022, plus 29%.

„România e în top cinci ţări din regiune ca vânzări şi în top cinci ca potenţial de dezvoltare. România, Grecia, Polonia, Cehia şi Ungaria sunt pieţele noastre fanion în regiune. În toate suntem prezenţi în franciză, nu avem restaurante proprii în Europa Centrală şi de Est“, adaugă Maria Cacciapuoti, Central and Eastern Europe general manager KFC.

Sphera Franchise Group administrează lanţurile de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, dar are operaţiuni KFC şi în Italia şi Republica Moldova.

Sabir Sami, CEO al KFC la nivel internaţional, spune că există în continuare potenţial pentru brand peste tot în lume.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!