30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Şapte fabrici cu o valoare cumulată a investiţiilor de 1,2 miliarde de euro încep producţia în 2024. Toate aceste investiţii mari vor crea în 2024 peste 1.000 de locuri de muncă în industrie la nivelul întregii ţări – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Şapte fabrici cu o valoare cumulată a investiţiilor de 1,2 miliarde de euro încep producţia în 2024.

Şapte unităţi de producţie, precum fabrici de anvelope, medicamente, elemente de zidărie sau baterii, cu o valoare cumulată a investiţiilor de circa 1,2 mld.

Investiţiile identificate de ZF aparţin companiilor Nokian Tyres, Knaf Insulation, Stada, TESLA Energy, Groupe Atlantic, DIEHL Controls şi DVI Production.

Şapte unităţi de producţie, precum fabrici de anvelope, medicamente, elemente de zidărie sau baterii, cu o valoare cumulată a investiţiilor de circa 1,2 mld. euro, încep producţia în 2024. Investiţiile identificate de ZF aparţin companiilor Nokian Tyres, Knaf Insulation, Stada, TESLA Energy, Groupe Atlantic, DIEHL Controls şi DVI Production.

Cea mai mare investiţie în producţie din ultimul deceniu, în valoare de 650 mil. euro, a fost anunţată de Nokian Tyres, unul dintre cei mai importanţi jucători mondiali de pe piaţa producţei de anvelope.

Producătorul finlandez de anvelope a început construcţia unei fabrici la Oradea în primăvara lui 2023, iar primele anvelope se estimează că vor fi produse în a doua jumătate a anului 2024.

Oradea a fost aleasă „la luptă“ cu alte 40 de locaţii analizate de grup.

Poziţia geografică a României este un atu al României atunci când vine vorba de investiţii importante în producţie şi, totodată, îmbunătăţirea infrastructurii la nivel naţional şi faptul că există deschidere din partea statului pentru investiţii în producţie cântăresc considerabil în decizia investitorilor.

Cele şapte fabrici care urmează să îşi înceapă activitatea anul acesta, potrivit calculelor ZF realizate pe baza declaraţiilor făcute de oficialii companiilor care au în derulare aceste investiţii, vor crea în 2024 peste 1.000 de noi locuri de muncă în producţie la nivelul întregii ţări.

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!