16.9 C
București
vineri, octombrie 11, 2024

Retail – Se deschide cel mai mare food court din România: Cătălin Gheorghe, Fondatorul pizzeriilor Treevi deschide un food hall cu 50 de restaurante în proiectul de la Hala Ford al One United – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cătălin Gheorghe, antreprenorul care controlează grupul Tomcat Hospitality, ce cupride concepte precum Treevi Pizza, Sagakura şi Fabrica de Ciorbe, va deschide un food hall cu peste 50 de restaurante şi cafenele şi cu 1.400 de locuri pe scaune.

„Proiectul este prevăzut a fi deschis în septembrie 2025 şi va avea o capacitate de 1.400 de persoane pe scaune, atât la interior, cât şi pe terase.

euro (fără suma necesară pentru refacerea clădirii), fiind asigurată de Cătălin Gheorghe, de One United Properties şi, într-o mai mică măsură, de chiriaşi.

♦  „Va fi mai mare decât orice food-court din România.“

Cătălin Gheorghe, antreprenorul care controlează grupul Tomcat Hospitality, ce cupride concepte precum Treevi Pizza, Sagakura şi Fabrica de Ciorbe, va deschide un food hall cu peste 50 de restaurante şi cafenele şi cu 1.400 de locuri pe scaune. Acesta va fi găzduit în proiectul One United de la Hala Ford din zona Floreasca din Capitală.

„Proiectul este prevăzut a fi deschis în septembrie 2025 şi va avea o capacitate de 1.400 de persoane pe scaune, atât la interior, cât şi pe terase. Circa 70% din locuri vor fi la interior, iar restul la exterior.“

Investiţia se va ridica la 15-20 mil. euro (fără suma necesară pentru refacerea clădirii), fiind asigurată de Cătălin Gheorghe, de One United Properties şi, într-o mai mică măsură, de chiriaşi.

„Cred cu tărie în acest proiect, nu am temeri. Vedem interesul operatorilor pentru a ni se alătura, suntem în postura în care alegem doar ce ne aduce plusvaloare.“

Circa 75% din spaţii sunt deja închiriate. Dincolo de parteneri, antreprenorul va merge în acest food hall cu toate conceptele sale actuale, plus unele noi.

„Food hall-ul estimăm că va avea încasări anuale de 50-70 de milioane de euro, fiind vizitat de mii de persoane în fiecare zi.“

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!