-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Retail – Sezamo introduce plata cu cardul de masă – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a introdus, la cererea clienților, plata cu cardurile de masă Sodexo, ca alternativă de plată, pe lângă cele trei metode deja disponibile: cu cardul bancar online, cu cardul la curier sau cash la curier.

Pentru a plăti cu cardul de masă Sodexo, după selectarea produselor dorite, la ultimul pas înainte de „Finalizare comandă”, se selectează metoda de plată „Card online”, se adaugă datele cardului de masă și se plasează comanda, ca de obicei.

Astfel clienții Sezamo vor avea produse fantastice, precum cele recent listate de la carmangeria Ozana, gelateriile Friddi și Gusto e Passione, băcănia Pofta Focului, Ana Pan, Răstăuțe Maramureșene, livrate de către curierii noștri amabili în 3 ore de la plasarea comenzii, care pot fi achitate cu cardul de masă, păstrând lichiditățile pentru alte tipuri de cheltuieli și economisind timp”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, a introdus, la cererea clienților, plata cu cardurile de masă Sodexo, ca alternativă de plată, pe lângă cele trei metode deja disponibile: cu cardul bancar online, cu cardul la curier sau cash la curier. Metoda de plată este disponibilă pe site și în aplicația mobilă Sezamo.

Pentru a plăti cu cardul de masă Sodexo, după selectarea produselor dorite, la ultimul pas înainte de „Finalizare comandă”, se selectează metoda de plată „Card online”, se adaugă datele cardului de masă și se plasează comanda, ca de obicei. Cu acesta se pot achiziționa doar produse alimentare online pe Sezamo.ro, nefiind permise plățile prin POS direct la curier, respectiv pentru plata taxei de transport și tips.

„Ascultăm activ cererile clienților noștri și urmărim ceea ce se întâmplă în piață, astfel că ne-am dat seama de necesitatea de a implementa plata cu cardul de masă cât mai rapid. Am găsit în Sodexo BRS un partener de încredere, alături de care am dezvoltat într-un timp foarte scurt această soluție de plată. Astfel clienții Sezamo vor avea produse fantastice, precum cele recent listate de la carmangeria Ozana, gelateriile Friddi și Gusto e Passione, băcănia Pofta Focului, Ana Pan, Răstăuțe Maramureșene, livrate de către curierii noștri amabili în 3 ore de la plasarea comenzii, care pot fi achitate cu cardul de masă, păstrând lichiditățile pentru alte tipuri de cheltuieli și economisind timp”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

„Am observat cum accelerarea comerţului online pentru produsele alimentare a modificat comportamentul de consum în ultimii ani. Din ce în ce mai mulți consumatori apelează la platformele online de livrare de mâncare sau alimente. Prin parteneriatul cu Sezamo, oferim tuturor angajaţilor care primesc carduri de masă Sodexo acea experienţă digitală de utilizare pe care şi-o doresc. Este comod, rapid, îţi oferă flexibilitate, mobilitate – pentru că poţi comanda şi achita de oriunde, de acasă, de la birou, chiar de pe drum, şi alimentele ajung la uşa ta la ora dorită”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo Benefits and Rewards Services Romania & Bulgaria.

Plata cu cardul de masă Sodexo pe site-ul sezamo.ro este disponibilă pentru toți utilizatorii beneficiului extrasalarial din București și județul Ilfov.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!