1.4 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023

Retail – Tancurile israeliene au intrat în Fâşia Gaza, o operaţiune terestră […] – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Trupele terestre ale Israelului îşi extind operaţiile militare în interiorul Fâşiei Gaza pentru a dezmembra infrastructura teroristă Hamas, a declarat vineri seara purtătorul de cuvânt al Armatei Israelului, Daniel Hagari.

Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.

Trupele terestre ale Israelului îşi extind operaţiile militare în interiorul Fâşiei Gaza pentru a dezmembra infrastructura teroristă Hamas, a declarat vineri seara purtătorul de cuvânt al Armatei Israelului, Daniel Hagari.

„În ultimele ore, ne-am intensificat sever atacurile în Gaza”, a declarat Hagari în timpul unui briefing de seară, menţionând că atacurile au avut loc din aer, mare şi uscat.Mass-media palestiniană a raportat că tancurile israeliene au ocupat poziţii în Fâşia Gaza vineri seara.Hagari a precizat, de asemenea, că 310 militari au murit de la masacrul Hamas din 7 octombrie. Până în prezent, doar doi din cei 229 de ostatici cunoscuţi au fost eliberaţi. Hamas a susţinut că 50 de ostatici au fost ucişi.În ultimele două nopţi, Armata Israelului a executat incursiuni terestre cu tancuri în Fâşia Gaza, fără a suferi pierderi.Ministrul iordanian de externe a declarat la ONU că Israelul tocmai a început un război la sol în Gaza, iar rezultatul va fi o catastrofă umanitară de dimensiuni pentru anii următori.Presa israeliană este rezervată să anunţe o invazie totală şi raportează doar operaţii terestre intensificate pentru a pune presiune pe teroriştii Hamas, în timp ce jurnalişti palestinieni anunţă schimburi de foc, cu lansatoare antitanc, la gardul Fâşiei Gaza cu Israelul. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (monitorulapararii.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!