10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Retail – tbi bank integrează în magazinele retailerului electro-IT Flanco o soluţie de plată de tip Buy Now Pay Later – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din sud-estul Europei, extinde parteneriatul cu retailerul electro-IT Flanco, început în 2018, prin integrarea unei soluţii de plată de tip Buy Now Pay Later în magazinele offline.

Reţeaua retailerului electro-IT Flanco, al doilea cel mai mare jucă tor din industria locală de profil, cuprinde 150 de magazine aflate în 112 oraşe din ţară.

„Parteneriatul cu tbi, început în 2018, ne ajută să oferim oamenilor un alt instrument eficient de finanţare cu ajutorul căruia pot achiziţiona produsele dorite fără a simţi povara preţurilor mari”, adaugă Ovidiu Nicuşan, Marketing Director, Flanco.

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din sud-estul Europei, extinde parteneriatul cu retailerul electro-IT Flanco, început în 2018, prin integrarea unei soluţii de plată de tip Buy Now Pay Later în magazinele offline. În urma acordului, clienţii au opţiunea de a face cumpărături în patru rate fără dobândă şi din magazinele fizice ale reţelei Flanco, în plus faţă de magazinul online.
„Chiar dacă retailul fizic s-a confruntat cu provocări în ultimii ani, credem în valoarea experienţei de cumpărare în magazin. Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii vor flexibilitate, transparenţă şi opţiuni de plată convenabile”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank. Reţeaua retailerului electro-IT Flanco, al doilea cel mai mare jucă­tor din industria locală de profil, cuprinde 150 de magazine aflate în 112 oraşe din ţară.

„Parteneriatul cu tbi, început în 2018, ne ajută să oferim oamenilor un alt instrument eficient de finanţare cu ajutorul căruia pot achiziţiona produsele dorite fără a simţi povara preţurilor mari”, adaugă Ovidiu Nicuşan, Marketing Director, Flanco. TBI Bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est şi principalul jucător BNPL “buy now, pay later” în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme „phygitale”. În prezent, compania operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania. Prin diverse canale digitale, o reţea proprie de peste 300 de sucursale şi parteneriate cu circa 20.000 de comercianţi, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienţi în septembrie 2022. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!