21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Retail – Unvinpezi.ro sărbătorește 11 ani de la lansare cu 11 zile de… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

UTI Grup trebuie să achite unui electrician închiriat daune morale de 350.000 lei pentru că nu i-a asigurat securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, lansat în 2012, împlinește luna aceasta 11 ani de la lansare.

Platforma dedicată iubitorilor de vinuri bune are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de 15 experți, la cel mai bun preț din online, în cantitate limitată.

Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, lansat în 2012, împlinește luna aceasta 11 ani de la lansare. Platforma dedicată iubitorilor de vinuri bune are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de 15 experți, la cel mai bun preț din online, în cantitate limitată.

Timp de 11 zile, în perioada 12 – 22 iunie, utilizatorii beneficiază de 11% reducere și transport gratuit la toate produsele de pe site și, în plus, fiecare comandă le aduce o șansă de a câștiga unul dintre cele 22 de premii oferite prin tragere la sorți:

  • 11 pachete a câte 10 sticle de vin premium, fiecare pachet în valoare de 824 de lei: Epiphanie Via Viticola, Shiraz 1000 de Chipuri, Bacanta Sarba Barrique Crama Girboiu, Negru de Dragasani Avincis, Maestoso Premium White Dealul Dorului, Sauvignon Concerto Jelna, Aliento Alb Alira, Soare Rosu Vinarte, Sauvignon Blanc Karakter;
     
  • 11 abonamente valabile timp de 11 luni în Clubul Unvinpezi.ro lansat în 2017, una dintre cele mai mari comunități de iubitori de vinuri din România și singura care oferă o serie de avantaje exclusiviste, printre care garanția celui mai mic preț online, servicii premium și livrarea gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

În luna aprilie 2022, site-ul Unvinpezi.ro a fost relansat, aducând sub aceeași umbrelă 3 site-uri de e-commerce cu vinuri de calitate: Unvinpezi.ro, Club.unvinpezi.ro și Vinometru.ro. Noua platformă a adus o experiență de navigare îmbunătățită pentru utilizatori și mai multe oferte atractive pentru iubitorii de vinuri bune:

  • Oferta zilei – 1 vin premium pe zi, la cel mai bune preț online, valabil doar 24 de ore;
  • Oferte speciale la alte aproape 700 de etichete alese cu grijă de specialiști;
  • Recomandările celor 15 experți colaboratori ai site-ului care testează vinurile din ofertă;
  • Clubul Unvinpezi.ro unde ai garantat 10% discount la orice comandă, livrare gratuită și multe alte beneficii.

În fiecare an, Unvinpezi.ro trimite la degustare către colaboratorii pasionați de vin peste 500 de etichete și listează apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Vorbim de oenologi, bloggeri, pasionați, toți cu experiența vastă în înțelegerea vinului, a sutelor de stiluri și tehnici de vinificare, a terroir-urilor, a soiurilor, a aromelor. Din 2012 au fost recenzate peste 11.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!