25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Retail – Victor Patrichi, un antreprenor care a pus bazele reţelei de anticariate Târgul Cărţii, a investit 170.000 de euro într-o librărie pentru copii în centrul Capitalei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Victor Patrichi a pornit afacerea Târgul Cărţii în 2012, cu o investiţie de aproximativ 50.000 de euro, mai întâi pentru a dezvolta site-ul cu acelaşi nume, apoi pentru a instala rafturile din magazinele fizice, după cum povestea el în cadrul proiectului ZF Afaceri de la zero.

Târgul Cărţii, un business cu o reţea de anticariate, fondat de Victor Patrichi, a deschis în centrul Bucureştiului o librărie pentru copii, cu o investiţie de 120.000 de euro pentru aprovizionarea stocurilor din magazinul fizic şi din cel online şi de 50.000 de euro pentru reamenajarea spaţiului şi dezvoltarea site-ului.

La subsolul magazinului se vor desfăşura şi evenimente precum lansări de carte şi sesiuni de citit, ateliere de storytelling şi seminarii de parenting.
♦ Victor Patrichi a pornit afacerea Târgul Cărţii în 2012, cu o investiţie de aproximativ 50.000 de euro, mai întâi pentru a dezvolta site-ul cu acelaşi nume, apoi pentru a instala rafturile din magazinele fizice, după cum povestea el în cadrul proiectului ZF Afaceri de la zero.

Târgul Cărţii, un business cu o reţea de anticariate, fondat de Victor Patrichi, a deschis în centrul Bucureştiului o librărie pentru copii, cu o investiţie de 120.000 de euro pentru aprovizionarea stocurilor din magazinul fizic şi din cel online şi de 50.000 de euro pentru reamenajarea spaţiului şi dezvoltarea site-ului. Librăria, care poartă numele Citilă, funcţionează totodată şi ca spaţiu educaţional şi a luat locul fostului magazin Târgul Cărţii.

„Ideea de a înfiinţa Citilă, o librărie dedicată copiilor, s-a născut în 2015, când am înregistrat oficial do­meniul cu acelaşi nume. Mă gândeam la un nume care să fie haios, să aibă legătură cu copiii, un nume de poveste şi practic aşa a apărut Citilă“, spune Victor Patrichi, fondatorul afacerii.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!