9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Retail – VIDEO Duel aerian între un avion american şi unul rusesc deasupra […] – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Militarii americani au precizat că aeronava rusească s-a apropiat de baza americană din Siria, pe 18 aprilie, şi a virat într-un mod neprofesionist, la doar 500 de metri de avionul american.

În ultima perioadă, SUA au acuzat Rusia de acţiuni ostile în Siria, din 1 martie 26 de aeronave ruseşti s-au apropiat de baza americană, violând înţelegerile dintre cele două ţări.

SUA au o forţă de 900 de militari în Siria, în apropierea graniţei cu Irakul, cu misiunea de a sprijini grupările kurde să lupte împotriva teroriştilor din gruparea Stat Islamic, în timp ce Rusia are mai multe baze militare în Siria, cu cel puţin 5.000 de militari, încă din 2016, când a intervenit în războiul civil în favoarea preşedintelui sirian.

Pentagonul a transmis un clip video în care o aeronavă rusească Su-35 este interceptată de un avion american. Militarii americani au precizat că aeronava rusească s-a apropiat de baza americană din Siria, pe 18 aprilie, şi a virat într-un mod neprofesionist, la doar 500 de metri de avionul american.

Statele Unite nu au nicio bază aeriană în Siria, iar avionul a decolat dintr-o ţară apropiată. Pentagonul nu a transmis tipul aeronavei americane sau ţara de unde a decolat.În ultima perioadă, SUA au acuzat Rusia de acţiuni ostile în Siria, din 1 martie 26 de aeronave ruseşti s-au apropiat de baza americană, violând înţelegerile dintre cele două ţări.General Michael ‘Erik’ Kurilla, Comandantul Comandamentului Central al SUA, a declarat că a observat o creştere a agresiunii militarilor ruşi faţă de cei americani dislocaţi în Siria.SUA au o forţă de 900 de militari în Siria, în apropierea graniţei cu Irakul, cu misiunea de a sprijini grupările kurde să lupte împotriva teroriştilor din gruparea Stat Islamic, în timp ce Rusia are mai multe baze militare în Siria, cu cel puţin 5.000 de militari, încă din 2016, când a intervenit în războiul civil în favoarea preşedintelui sirian. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (monitorulapararii.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!