35.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Retail – Walmart este împotriva instalării unor butoane de panică în magazine, dorită de legislativul statului New York – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vineri, Senatul statului New York a adoptat o lege care ar face ca majoritatea lanțurilor mari de retail, inclusiv Walmart, să montexe butoane de panică în magazinele lor din New York, unde angajații le pot accesa cu ușurință, sau pot oferi personalului butoane de panică portabile sau activate de telefonul mobil, care cheamă serviciile de urgență, scrie News.ro. Evenimente 12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie.

Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz 13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a.

Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast 17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale.

Gigantul american al comerțului cu amănuntul Walmart declară că este împotriva instalării unor butoane de panică în magazine – o mișcare pe care legislativul din New York vrea să o solicite în temeiul unei noi legi menite să mențină siguranța lucrătorilor din sectorul de retail, transmite Reuters.

Vineri, Senatul statului New York a adoptat o lege care ar face ca majoritatea lanțurilor mari de retail, inclusiv Walmart, să montexe butoane de panică în magazinele lor din New York, unde angajații le pot accesa cu ușurință, sau pot oferi personalului butoane de panică portabile sau activate de telefonul mobil, care cheamă serviciile de urgență, scrie News.ro.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Legea, care este o reacție la amenințările tot mai mari la adresa funcționarilor din depozite din cauza furturilor și violențelor, a fost deja adoptată de legislativul statului și acum merge la guvernatorul Kathy Hochul pentru semnare.

Grupurile de retail au criticat legea în parte pentru că instalarea butoanelor de panică ar fi costisitoare.

Directorul pentru afaceri corporative al Walmart a declarat pentru Reuters că aceasta se opune ideii butonului de panică, deoarece consideră că este posibil să existe multe alarme false.

”În opt din 10 cazuri cineva crede că se întâmplă ceva, dar de fapt nu se întâmplă”, a declarat vineri Dan Bartlett, vicepreședinte executiv al Walmart pentru afaceri corporative.

Walmart a declarat că a angajat primul său ofițer șef pentru siguranță în aprilie, pentru a evalua siguranța lucrătorilor din magazin.

Cel mai mare retailer al națiunii, Walmart operează 4.700 de magazine, dintre care 98 în statul New York.

Prevederea referitoare la butonul de panică din legea din New York va intra în vigoare în 2027 pentru comercianții cu amănuntul cu peste 500 de angajați la nivel național.

Legea ar cere, de asemenea, ca majoritatea comercianților cu 10 sau mai mulți angajați să ofere personalului lor instruire privind prevenirea violenței și siguranța.

Deși Walmart nu este sindicalizat, Sindicatul Retail, Wholesale și Department Store, care reprezintă peste 100.000 de lucrători din SUA, a făcut eforturi ca proiectul să devină lege la New York.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!