27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Servicii profesionale – Angajații OMV Petrom, din nou în stradă. Sindicaliștii și-au strigat nemulțumirile în fața sediilor companiei din toată țara (Video) – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Sute de membri și lideri ai Sindicatului Național Petrom au ieșit din nou în stradă și au pichetat sediul central Petrom City din București, precum la sediile asset-urilor OMV Petrom din Suplacu de Barcău (Asset 1 Crișana Banat)...

Sindicatul National Petrom este o organizație sindicală legal constituită, care reprezintă interesele a aproximativ 24 000 de angajați din cadrul grupului OMV Petrom și din alte societăți comerciale precum Expert Petroleum S.R.L., Expert Petroleum Solutions S.R.L...

Angajații sunt nemulțumiți de condițiile salariile oferite de Petrom în noul contract colectiv de muncă, sindicaliștii reiterând hotărârea de a nu ceda până nu obțin o ofertă echitabilă.

Proteste asemănătoare au mai fost organizate de angajații Petrom în zile de 6 și 7 decembrie 2023. porivit informațiilor transmise de SNP înainte de începerea protestelor, acțiuni de pichetare a sediilor Petrom se vor mai organiza în datele de 13, 14, 19 și 20 decembrie.

„Numărul impresionant de participanți reflectă unitatea și determinarea salariaților de a lupta pentru drepturile lor în fața ofertei inacceptabile a companiei. Protestul de astăzi reafirmă cerința vehementă a angajaților OMV Petrom pentru un Contract Colectiv de Muncă care să le ofere protecție și beneficii pe măsura contribuției lor esențiale la succesul companiei”, se precizează în comunicatul transmis de Sindicat.

„Sperăm ca ecourile acțiunilor noastre de protest să determine administrația să reevalueze oferta salarială conform cerințelor noastre și să vizeze un acord just, benefic atât pentru angajații săi, resursa cea mai importantă, cât și pentru companie,” a declarat un lider sindical.

Sindicatul Național Petrom declară de a continua negocierile cu administrația într-un spirit de bună-credință și deschidere, dar Cu toate acestea, dar avertizează că în cazul în care nu se va găsi o soluție rapidă și favorabilă, protestele în stradă vor continua.

Potrivit SNP, membrii sindicatului sunt determinați să lupte pentru drepturile lor prin toate mijloacele sindicale disponibile până când vor obține un Contract Colectiv de Muncă care să reflecte eforturile și contribuțiile lor semnificative.

Revendicările salariaților vizează protejarea puterii de cumpărare pentru un trai decent, majorarea tichetelor de masă și menținerea drepturilor actuale, precum biletele de odihnă și tratament. Protestele vor continua până când solicitațiile salariaților vor fi soluționate în totalitate.

Despre Sindicatul Național Petrom

Sindicatul National Petrom este o organizație sindicală legal constituită, care reprezintă interesele a aproximativ 24 000 de angajați din cadrul grupului OMV Petrom și din alte societăți comerciale precum Expert Petroleum S.R.L., Expert Petroleum Solutions S.R.L., Mazarine Energy, Dacian Petroleum, GSP Offshore, J.Christof E&P Services S.R.L., J.Christof Consulting S.R.L., Christof MB Well, Bonatti SpA Parma-Sucursala Bucuresti, Dietscon O&M, Dietsmann SRL, Falck Fire Services S.R.L, Kraftanlagen Romania S.R.L., R&R Oil Services SRL, SWS Engineering &Consulting, pentru care negociază și încheie Contracte Colective de Muncă.

Sindicatul Național Petrom este afiliat la F.S.L.I. Petrol-Energie, federație reprezentativă la nivelul sectorului energie, petrol și gaze și minerit energetic.

Citește și:

 

Sursa foto și video: Facebook.com/SNPetrom

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!