10.6 C
București
marți, aprilie 23, 2024

IT & E-commerce – Lucian Anghel, fost preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti, a subscris obligaţiuni Bittnet de 600.000 de lei în finanţarea de 10 mil. lei a companiei de IT la o dobândă de 9,6% pe an – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Lucian Anghel, fost preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în prezent director general adjunct al Libra Internet Bank şi membru în CA Bittnet Systems, a subscris obligaţiuni Bittnet de circa 600.000 de lei în finanţarea de 10 mil. lei recent încheiată de compania de IT. Bittnet plăteşte o dobândă de 9,6% pe an pentru

Lucian Anghel, fost preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în prezent director general adjunct al Libra Internet Bank şi membru în CA Bittnet Systems, a subscris obligaţiuni Bittnet de circa 600.000 de lei în finanţarea de 10 mil. lei recent încheiată de compania de IT. Bittnet plăteşte o dobândă de 9,6% pe an pentru această emisiune de obligaţiuni.

Astfel, potrivit unui raport publicat marţi seară la BVB, Lucian Anghel a subscris 5941 de obligaţiuni BNET28 la preţul de 101 lei pe obligaţiune. Compania a scos la vânzare 100.000 de obligaţiuni prin BRK Financial Group, negarantate, cu o valoare nominală de 100 de lei, fiecare investitori putând a subscrie într-un interval cuprins între 94 lei şi 106 lei pe instrument.

n perioada de ofertă au fost plasate 530 de ordine de cumpărare, iar la preţul de închidere de 100 lei au fost subscrise 71.050 obligaţiuni. La preţurile superioare alte 87.446. 

Pentru subscrierile efectuate la preţul de ofertă va fi aplicat mecanismul de alocare pro-rata, respective 0,17, potrivit brokerului BRK. Subscrierile realizate la un preţ mai mare decât cel de ofertă (100 de lei) vor fi executate integral la preţul de ofertă, alocarea numărului de obligaţiuni subscrise fiind garantată.

Acţiunile BNET se tranzacţionează în scădere cu 6,9% anul acesta, pe un rulaj de 21,6 milioane de lei şi o capitalizare de 174,4 milioane de lei. Din acţionariatul grupului fac parte Agista Investments (pachet de 13,7% din capitalul social) şi Impetum Investments (13,3%).

Înainte să fie CEO la Banca Românească, Lucian Anghel a fost preşedinte al Consiliului Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

El şi-a început cariera în domeniul bancar în 1996 la BCR, ocupând ulterior mai multe funcţii de conducere la BCR, BCR Pensii, BCR Banca pentru Locuinţe.

Lucian Anghel a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, specializarea Informatică Economică (1996) şi are un master în informatică economică şi doctorat în cibernetică şi statistică economică (2002). A absolvit studiile post-universitare in Bank Risk Management la Georgetown University Washington DC, SUA şi Executive Development Program in Business Administration la HEC Montreal Canada & Universitatea BCR.

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!