28 C
București
joi, septembrie 28, 2023

Servicii profesionale – Zsolt Baranyai preia conducerea operațiunilor de producție din România ale companiei Zentiva – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Zsolt Baranyai are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniul producției, dobândită în companii din industria de gaze naturale și farmaceutică. El șia desfășurat activitatea timp de cinci ani în firma Teva Pharmaceutical, unde a deținut diverse posturi de management, precum director de Aprovizionare Produse, director Excelență Operațională și Management de Proiect, director

Zsolt Baranyai are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniul producției, dobândită în companii din industria de gaze naturale și farmaceutică. El șia desfășurat activitatea timp de cinci ani în firma Teva Pharmaceutical, unde a deținut diverse posturi de management, precum director de Aprovizionare Produse, director Excelență Operațională și Management de Proiect, director senior al Lanțului de Aprovizionare și director senior de Operațiuni.

În ultimii trei ani, Zsolt Baranyai a fost director general al Xellia Pharmaceuticals, lucrând în domeniul substanțelor farmaceutice active (API). Pe parcursul carierei sale, a coordonat proiecte de remediere a conformității și de transformare, a fost responsabil pentru transferurile de tehnologie și managementul portofoliului de produse și a creat o cultură lean și de dezvoltare continuă în echipele pe care le-a condus.

Margareta Tănase își încheie cariera profesională la Zentiva, companie în cadrul căreia a lucrat 37 de ani. Ea a fost parte din echipele care au făcut posibile evoluțiile majore ale fabricii din București, de la Uzina de Medicamente București la Sicomed și Zentiva, și a contribuit decisiv la toate etapele de transformare într-un producător modern de medicamente, lider al pieței locale de medicamente generice.

Timp de 15 ani, Margareta Tănase a condus operațiunile industriale, inițial pentru fabrica Zentiva S.A., iar ulterior și pentru fabrica Labormed, achiziționată de Grupul Zentiva în 2020.

„Suntem profund recunoscători Margaretei Tănase pentru exemplul personal de înaltă ținută profesională și umană, pentru loialitate, integritate și dedicare față de Zentiva, angajații săi, pacienți și pentru profesie. Margareta a cultivat, cu un stil unic de leadership, un spirit al respectului, responsabilității, al învățării și al eficienței. Îi mulțumim și îi urăm cu drag să se bucure de o odihnă activă după o viață profesională de excepție”, a declarat Simona Cocoș, director general Zentiva România și Republica Moldova.

„Îi urăm bun venit lui Zsolt Baranyai alături de Zentiva, un profesionist cu un parcurs profesional extraordinar. Zsolt are misiunea să continue performanțele pe care le-a dovedit în cariera sa și, la conducerea operațiunilor de producție din România, să ducă mai departe ritmul de creștere al producției Zentiva, să atragă, să mențină și să dezvolte echipele celor două fabrici”, a completat Simona Cocoș.

„Mă bucur să mă alătur Grupului Zentiva și să pot contribui la evoluția sa extraordinară. Sunt de asemenea bucuros să preiau responsabilitatea operațiunilor industriale în România și să lucrez cu o echipă experimentată și profesionistă pentru a continua și crește performanța producției locale, chiar și în aceste vremuri volatile.”, a declarat Zsolt Baranyai.

„Mulțumesc Zentiva pentru toate oportunitățile pe care mi le-a oferit. Mi-am petrecut aici o mare parte din viață, sunt recunoscătoare și mă consider foarte norocoasă pentru că am lucrat într-o companie cu o misiune atât de generoasă, de a oferi românilor medicamente moderne și accesibile. Este o companie pe care eu o am considerat-o a doua casă, care mi-a solicitat toate capacitățile în cel mai bun fel posibil. Cel mai mult le mulțumesc colegilor mei, pentru umanitatea lor, pentru seriozitate și profesionalism. Vă urez succes tuturor, iar lui Zsolt îi urez să aibă parte de o carieră la fel de frumoasă și interesantă ca a mea și la fel de lungă alături de Zentiva și oamenii săi”, a declarat Margareta Tănase.

Companiile din România, parte a grupului Zentiva, sunt împreună numărul 1 în volume pe piața totală (medicamente cu și fără prescripție medicală) și numărul 1 în volume și valoare pe piața medicamentelor generice din România (medicamente cu prescripție medicală, generice), cu un portofoliu de 259 de mărci1.

În România, grupul Zentiva reunește companiile Zentiva S.A., Labormed-Pharma SA și Labormed Pharma Trading SRL (fostă Alvogen România SRL). Grupul este un furnizor important de medicamente generice care acoperă peste 15 arii terapeutice, inclusiv terapia durerii, urologie, gastrointestinale, reumatologie și arii strategice precum oncologie, cardiovascular, diabet, aparat respirator și OTC.

Entitățile Zentiva au împreună aproximativ 1.300 de angajați pe plan local, din care aproximativ 850 în operațiuni industriale (de producție), 350 în activități comerciale și aproximativ 100 în poziții globale.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!