17.2 C
București
luni, mai 29, 2023

Analize și Trenduri – Frații Dedeman dau marea lovitură! Este informația momentului în România. S-a aflat ce vor să facă – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Târgul Auto Șerbănești se va reloca pe un teren situat în extravilanul municipiului Bacău, pe DN 11 Bacău – Onești.

Pavăl Holding, societatea deținută de Adrian Pavăl și Dragoș Pavăl, intenționează să preia și restul de acțiuni disponibile, adică 4,99%, pentru care a pregătit o investiție de 22,4 milioane de lei.

Firma lor va face în perioada 9 martie -22 martie o ofertă publică de cumpărare a 46,7 de milioane de acțiuni.

Frații Dedeman pregătesc un nou proiect în orașul lor natal

Târgul Auto Șerbănești se va reloca pe un teren situat în extravilanul municipiului Bacău, pe DN 11 Bacău – Onești. Pe acest spațiu, se va ridica un centru comercial similar, un ansamblu de locuințe, un hotel, un spațiu amenajat corespunzător pe care vor fi amplasate copertine, birouri, alimentație publică și multe alte beneficii de care se vor bucura localnicii.

Potrivit Ziarului de Bacău, în dosarul proiectului este atașată deja solicitarea Dedeman. Adrian Pavăl și Dragoș Pavăl au adus suficiente argumente legate de problemele de infrastructură ale Târgului Auto Șerbănești.

Cei doi frați vor ca tranzacția să fie cât se poate de transparentă, iar acum au nevoie doar de ajutorul primarului (Lucian Viziteu), care va propune în următoarea ședință de Consiliu Local trecerea terenului din domeniul public în domeniul privat. În felul acesta, spațiul va putea fi vândut la licitație.

„Dacă problema spațiilor destinate expunerii spre vânzare a autovehiculelor rămase la stadiu de balastare se poate rezolva prin astfaltarea acestora, realizarea unui racord la rețeaua de canalizare presupune parcurgerea unor etape bine stabilite, procedura de avizare fiind una anevoioasă, dar și costisitoare.

Calea de acces existentă, îngustă, duce în permanență la blocarea traficului și accesului autovehiculelor în incinta târgului, multe mașini find parcate pe străzile sau terenurile adiacente. Pornind de la aceste constatări, s-a concluzionat că este imperios necesară realizarea unui nou târg auto, pentru comercializare mașini noi și second hand, dar și piese auto sau unități de alimentație publică tip fast food sau grătar”, a transmis Primăria Municipiului Bacău, potrivit sursei citate anterior.

Frații Dedeman vor să devină proprietarul deplin al Cemacon

De altfel, cei doi frați sunt foarte aproape de a deveni proprietarul deplin al producătorului de cărămizi Cemacon. Pavăl Holding, societatea deținută de Adrian Pavăl și Dragoș Pavăl, intenționează să preia și restul de acțiuni disponibile, adică 4,99%, pentru care a pregătit o investiție de 22,4 milioane de lei.

Firma lor va face în perioada 9 martie -22 martie o ofertă publică de cumpărare a 46,7 de milioane de acțiuni. Prețul oferit pe acțiuni este de 0,48 lei. În prezent, cei doi frați controlează deja 94,9% din compania respectivă, prin cele două entități ale sale, Pavăl Holding SRL Bacău și PIF Industrial SRL Bacău. Astfel, cu această tranzacție, frații Dedeman vor controla 100% din tot ceea ce este liber la tranzacționare (free float).

Producătorul de cărămizi Cemacon, compania listată la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul CEON, a fost înființată în 1969. Producția este asigurată de fabrica din localitatea Recea, județul Sălaj. În acest moment, la Cemacon lucrează circa 160 de angajați, potrivit economica.net.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!