21.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Analize și Trenduri – Un milionar român devine patron de presă. A cumpărat unul din cele mai citite ziare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Începând cu 1 septembrie, omul de afaceri Dan Fiterman va prelua compania care editează Ziarul de Iaşi.

Ziarul de Iaşi a scris pe pagina online că Dan Fiterman, unul dintre proprietarii grupului de firme care-i poartă numele, intră pe piaţa media din Iaşi, urmând ca de la 1 septembrie să deţină compania care va edita „Ziarul de Iaşi”.

Vom dezvolta produse editoriale noi, vom acorda o atenţie sporită mediului de afaceri şi vom dinamiza politica de vânzări şi monetizare”, a declarat Dan Fiterman.

Începând cu 1 septembrie, omul de afaceri Dan Fiterman va prelua compania care editează Ziarul de Iaşi.

Fiterman a anunțat că îşi propune să dezvolte produse editoriale noi. Omul de afaceri deține rețeaua privată de sănătate Arcadia și producătorul de medicamente Fiterman Pharma.

Fiterman vrea să facă … presa de mâine

Ziarul de Iaşi a scris pe pagina online că Dan Fiterman, unul dintre proprietarii grupului de firme care-i poartă numele, intră pe piaţa media din Iaşi, urmând ca de la 1 septembrie să deţină compania care va edita „Ziarul de Iaşi”.

„Societatea are nevoie de o presă sănătoasă, aşa cum are nevoie de oameni sănătoşi. Media trece acum printr-un moment de tranziţie generat de schimbările tehnologice. Este un punct de cotitură care schimbă peisajul informaţional şi pune în evidenţă nevoia de repere. (…)

Voi investi în presa de mâine, în modernizare şi în dezvoltarea conţinutului editorial de calitate. Acesta este un bussiness de sănătate socială şi este pe termen lung.

Vom dezvolta produse editoriale noi, vom acorda o atenţie sporită mediului de afaceri şi vom dinamiza politica de vânzări şi monetizare”, a declarat Dan Fiterman. Omul de afaceri susţine că nu va face schimbări în politica editorială.

O tranzacție venită la momentul potrivit

La rândul său, fostul deținător al pachetului majoritar la compania care editează ziarul, redactorul şef Toni Hriţac a spus că parteneriatul cu Dan Fiterman vine „la locul şi momentul potrivit”.

„Mare parte din presă s-a tabloidizat, iar reţelele sociale au divizat societatea. ”Ziarul de Iaşi” a rămas un canal media de calitate, un liant comunitar axat pe valori solide, practici deontologice şi sinceritate.

Parteneriatul cu Dan Fiterman vine la locul şi momentul potrivit pentru a aborda performant noile provocări ale tehnologiei. Un nou site, întărirea echipei editoriale, noi abordări în zona de business, videopodcast şi debating sunt câteva dintre obiectivele prioritare pe care ni le-am propus”, a spus Toni Hriţac.

Dan Fiterman deţine afaceri în domeniile farmaceutic, medical, imobiliare şi HoReCa.

Familia Fiterman deține Fiterman Pharma, o companie producătoare de medicamente din Iași, România. Fiterman Pharma este primul producător de medicamente cu capital integral privat românesc din zona Moldovei, compania fiind înființată la Iași în anul 1995. În anul 2012 compania avea un portofoliu de aproape 50 de produse și peste 100 de angajați. Fiterman deține și grupul Arcadia din Iași care cuprinde Arcadia Hospital, Arcadia Policlinic și Arcadia Cardio.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!