30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Energie – Analiză ZF. Vestea bună a începutului de an vine din industrie. Şapte fabrici cu o valoare cumulată a investiţiilor de 1,2 mld. euro încep producţia în 2024. Cele şapte fabrici vor produce anvelope, baterii, materiale de izolaţii, gips-carton şi profile metalice, echipamente de încălzire, medicamente, componente industriale şi pentru electrocasnice sau elemente de zidărie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Şapte fabrici cu o valoare cumulată a investiţiilor de 1,2 mld.

♦ Toate aceste investiţii mari vor crea, în 2024, peste 1.000 de locuri de muncă în producţie la nivelul întregii ţări.

Investiţiile în fabrici anunţate în România anul trecut şi în a doua jumătate a anului 2022 urmează să prindă viaţă anul acesta.

Toate aceste investiţii mari vor crea, în 2024, peste 1.000 de locuri de muncă în producţie la nivelul întregii ţări.

Investiţiile în fabrici anunţate în România anul trecut şi în a doua jumătate a anului 2022 urmează să prindă viaţă anul acesta. Şapte unităţi de producţie, precum fabrici de anvelope, medica­mente, elemente de zidărie sau baterii, cu o valoare cumulată a investiţiilor de circa 1,2 mld. euro, încep producţia în 2024.

Companiile care investesc în producţie în România o fac pentru că văd potenţialul pe care ţara îl are şi pentru că sunt de părere că este o destinaţie bună pentru investiţii.

„România este atractivă din mai multe puncte de vedere, atât din perspectiva oa­menilor – avem aici oameni de specialitate, care vorbesc limbi străine -, cât şi din perspectivă geopolitică. Antreprenorii şi multinaţionalele au nevoie de sprijin în egală măsură pentru că se creează o competitivitate. Antreprenorii trebuie să fie la nivelul multinaţionalelor care vin în România, iar această concurenţă nu face decât să-i ajute şi pe unii şi pe ceilalţi“, spunea recent într-un interviu ZF Adrian Garofeanu, general manager, Knauf Insulation, companie care are în derulare o investiţie în două unităţi de producţie de materiale de izolaţii, gips-carton şi profile metalice.

Poziţia geografică a României este un atu al României atunci când vine vorba de investiţii importante în producţie şi, totodată, îmbunătăţirea infrastructurii la nivel naţional şi faptul că există deschidere din partea statului pentru investiţii în producţie cântăresc considerabil în decizia investitorilor.Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!