4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Energie – (P) Kinstellar a oferit consultanţă pentru una dintre cele mai mari tranzacţii din domeniul energiei regenerabile din România: vânzarea clusterului de fotovoltaice Helios 1 către OMV Petrom – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Echipa Kinstellar din România a oferit consultanţă dezvoltatorului danez Jantzen Renewables ApS în cadrul tranzacţiei cu OMV Petrom, cea mai mare companie energetică integrată din Europa de Sud-Est, pentru achiziţionarea grupului de proiecte fotovoltaice Helios 1.

Cu o putere instalată estimată la aproximativ 710 MW, clusterul va fi unul dintre cele mai importante proiecte fotovoltaice din Europa de Sud-Est, putând alimenta anual aproximativ 280.000 de gospodării româneşti.

Echipa a fost condusă de Iustinian Captariu, co-manager al diviziei de energie la nivelul întregii firme, şi de Victor Constantinescu, managing partner al biroului din Bucureşti şi co-manager al practicii de imobiliare la nivelul întregii firme.

Echipa Kinstellar din România a oferit consultanţă dezvoltatorului danez Jantzen Renewables ApS în cadrul tranzacţiei cu OMV Petrom, cea mai mare companie energetică integrată din Europa de Sud-Est, pentru achiziţionarea grupului de proiecte fotovoltaice Helios 1. Cu o putere instalată estimată la aproximativ 710 MW, clusterul va fi unul dintre cele mai importante proiecte fotovoltaice din Europa de Sud-Est, putând alimenta anual aproximativ 280.000 de gospodării româneşti.

Kinstellar a oferit consultanţă cu privire la toate aspectele legate de tranzacţie, inclusiv due-diligence şi negocierile cu OMV Petrom.

Echipa a fost condusă de Iustinian Captariu, co-manager al diviziei de energie la nivelul întregii firme, şi de Victor Constantinescu, managing partner al biroului din Bucureşti şi co-manager al practicii de imobiliare la nivelul întregii firme.

Iustinian Captariu, Partener, Energie, Concurenţă şi Reglementare: „Suntem foarte mândri că am putut asista Jantzen Renewables ApS în tranzacţia cu OMV Petrom. Acest proiect a necesitat un efort combinat al echipei din mai multe domenii de practică şi vine într-un moment în care investiţiile în energie regenerabilă au fost la mare căutare pe multe dintre pieţele pe care suntem activi. Numai în ultimii ani, în Bucureşti, Kinstellar a oferit consultanţă pentru proiecte de energie regenerabilă cu o rezervă de peste 4.000 MW, pe fondul noului val de investiţii în generarea de energie verde determinat de tranziţia energetică”. 

Răzvan Popa, Partener & Manager Tranzacţii, Jantzen Renewables ApS: „Suntem încântaţi că am semnat această tranzacţie importantă, care combină unul dintre cele mai importante proiecte regenerabile din România cu cea mai mare companie energetică din Europa de Sud-Est. Mulţumesc mult foştilor mei colegi de la Kinstellar pentru munca stelară – am apreciat cunoştinţele lor despre industrie.”

Din echipa Kinstellar au făcut parte avocaţii Cătălin Dinu (Managing Associate) şi Mădălina Perţe, precum şi Narcisa Mureşan, Ecaterina Tănase, Miruna Dumitru, Cosmin Vasilescu, Ioana Criste, Dana Sârbu, Ioana Popescu, Oana Grigore şi Mihai Stan.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!