24.5 C
București
miercuri, mai 31, 2023

Imobiliare – Fondatorul UiPath Daniel Dines a mai cumpărat 31 milioane de acţiuni ONE de la acționarii Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Fondatorul UiPath Daniel Dines a mai cumpărat 31 milioane de acţiuni ONE United Properties de la acționarii dezvoltatorului imobiliar, Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, conform rapoartelor transmise Bursei de Valori București.

(actionar existent al Companiei, entitate controlata de domnul Daniel Dines), si-a exercitat optiunea de a cumpara un numar total de 31.201.704 actiuni ordinare ale Companiei, de la cei doi actionari semnificativi ai acesteia, Vinci Ver Holding S.R.L. si OA Liviu Holding Invest S.R.L., companii controlate de Victor Capitanu si Andrei – Liviu Diaconescu, actionarii fondatori ai Companiei”, se arata in raport.

Numarul total de 31.201.704 actiuni ordinare exercitate in cadrul optiunii de cumparare reprezinta numarul initial de actiuni ordinare disponibile in cadrul optiunii de cumparare, respectiv 13.000.710 actiuni, plus un numar suplimentar de 18.200.994 actiuni rezultate din operatiunile de majorare a capitalului social cu incorporarea primelor de emisiune...

Fondatorul UiPath Daniel Dines a mai cumpărat 31 milioane de acţiuni ONE United Properties de la acționarii dezvoltatorului imobiliar, Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, conform rapoartelor transmise Bursei de Valori București. Pachetul valoarează 28,5 milioane de lei, la cotatia de ieri de 0,92 lei/acțiune și reprezintă aproximativ 0,8% din companie.

“Conducerea One United Properties informeaza piata cu privire la faptul ca la data de 22.05.2023, Icevulcan Properties Ltd. (actionar existent al Companiei, entitate controlata de domnul Daniel Dines), si-a exercitat optiunea de a cumpara un numar total de 31.201.704 actiuni ordinare ale Companiei, de la cei doi actionari semnificativi ai acesteia, Vinci Ver Holding S.R.L. si OA Liviu Holding Invest S.R.L., companii controlate de Victor Capitanu si Andrei – Liviu Diaconescu, actionarii fondatori ai Companiei”, se arata in raport.

Optiunea de cumparare a fost convenita intre partile mentionate mai sus inainte de IPO-ul Companiei.

Numarul total de 31.201.704 actiuni ordinare exercitate in cadrul optiunii de cumparare reprezinta numarul initial de actiuni ordinare disponibile in cadrul optiunii de cumparare, respectiv 13.000.710 actiuni, plus un numar suplimentar de 18.200.994 actiuni rezultate din operatiunile de majorare a capitalului social cu incorporarea primelor de emisiune, care au fost aprobate in cadrul Adunarilor Generale ale Actionarilor Companiei din 10 septembrie 2021 si 28 septembrie 2023.

Inainte de listarea la bursa, dezvoltatorul One United Properties a anunțat că o companie de investiții controlată de Daniel Dines a achiziționat 5% din acțiunile companiei fondate de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu.

One United Properties a raportat o cifră de afaceri consolidată de 439,5 milioane de lei în T1 2023, în creștere cu 26% față de T1 2022. Profitul brut a ajuns la 177,9 milioane de lei, o creștere de 60% excluzând câștigul unic din achiziția negociată Bucur Obor, recunoscută în T1 2022, în valoare de 97 de milioane de lei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!