FacebookTwitterLinkedIn

Forte Partners a semnat un acord de închiriere pentru 1.000 mp cu compania Brinel, parte a grupului francez SNEF, pentru un spațiu de birouri în faza a doua a proiectului U•Center, de lângă Parcul Tineretului din Capitală, anunță dezvoltatorul

„Având în vedere creșterea rapidă a echipei Brinel din București și faptul că punem experiența angajaților și a clienților pe primul loc, era necesar să avem un spațiu comun dedicat desfășurării activității într-un mod colaborativ, creativ și eficient”, a declarat Andrei Savin, director general al Brinel. 

Forte Partners a demarat lucrările de construcție la a doua fază a U•Center, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 mp, în a doua jumătate a anului 2021 și va livra clădirea către chiriași în a doua jumătate a acestui an.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022. 

Situat pe Calea Șerban Vodă, cu acces rapid la parcurile Tineretului și Carol, proiectul office U•Center are și o componentă de retail la parter.

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de frații Johny și Jihad Jabra și Geo Mărgescu, a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. 

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Forte Partners a dezvoltat Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1, a doua fază fiind în prezent în dezvoltare.