FacebookTwitterLinkedIn

Maspex România, producătorul apei Bucovina și a sucurilor Tymbark, se va muta în clădirea Globalworth Campus A, începând cu toamna anului 2023. Proiectul Globalworth Campus, ce acoperă o zonă închiriabilă de peste 92.000 de mp, este deținut de Globalworth, liderul pieței de birouri din România. 

Echipa companiei Maspex va fi găzduită “într-un spațiu generos de birouri”, de a cărei amenajare se va ocupa noua divizie Workplaces a Globalworth, anunță compania. Linia de servicii de fit-out a Globalworth acoperă până în prezent mai mult de 260.000 mp de spații amenajate în toate clădirile Globalworth din portofoliul românesc și încă 30.000 mp în lucru.

Înainte de a fi chiriașul diviziei de birouri a Globalworth, colaborarea dintre cele două companii a început cu partea de industrial și logistică, în proiectul Constanța Business Park, unde Maspex România a închiriat primele spații în 2020. Investitorul polonez este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa băuturilor răcoritoare din țară. Compania deține mărci cunoscute pe piață, precum Tymbark, Bucovina, Tedi, La Festa, Salatini, Ciao, Figo și altele. Anul trecut, compania cu 1.438 de angajați a depășit, pentru prima dată, o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei, în creștere cu 27% față de anul 2021. 

Globalworth Campus cuprinde trei clădiri de clasă A, un centru de conferințe cu capacitate de peste 1.200 de persoane, spații de retail și diverse alte facilități ce acoperă o zonă închiriabilă de peste 92.000 de mp. 

Printre chiriașii complexului se numără companii precum Amazon, Mindspace, Ademco, Stradale, Garrett Advancing Motion, Starbucks, ESRI Romania, Dell, Stefanini, P4Cards, Mazars și altele.