28.2 C
București
vineri, septembrie 29, 2023

Imobiliare – Meta Estate Trust lansează Meta Homes – propria divizie de vânzare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Meta Estate Trust, companie fondată de un grup de antreprenori români cu o vastă experiență în piața de capital și cea de real estate, și-a început activitatea în urmă cu mai puțin de 2 ani.

Compania a derulat două plasamente private și o ofertă publică de vânzare de acțiuni, în urma cărora capitalul social al companiei a ajuns la valoarea de 87 de milioane de lei.

Începând cu data de 29 august 2022, Meta Estate Trust este prezentă pe piața AeRO a Bursei de Valori București, având simbolul bursier MET.

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier METanunță lansarea unei noi linii de business sub brandul Meta Homes. Aceasta va avea rolul de a promova proprietățile aflate în portofoliul trustului, clienții având astfel contact direct cu proprietarul, dar și acces la prețuri competitive fără  comisioane de intermediere.  

 „Decizia de a crea divizia Meta Homes a venit ca un pas firesc în dezvoltarea companiei, fiind de altfel prevăzută încă de la înființarea Meta Estate Trust. Odată cu lansarea propriului departament de vânzare, clienții vor avea acces în mod direct la toate proprietățile aflate în portofoliul companiei, dispunând de toate detaliile direct pe www.metahomes.ro”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO al Meta Estate Trust.

Meta Homes, spre deosebire de agențiile imobiliare, intermediază exclusiv vânzarea unităților contractate / achiziționate de către Meta Estate Trust din primele faze de proiect. În plus, toate locuințele prezintă avantaje de poziționare și arhitectură deoarece, chiar din stadiul de construcție, Meta Estate Trust alege cele mai căutate tipuri de apartamente din fiecare proiect în care se implică.  De asemenea, Meta Homes oferă posibilitatea de achiziție pentru apartamente care nu mai sunt disponibile la finalizarea proiectului.

Meta Homes oferă trustului Meta Estate Trust un contact direct cu potențialii clienți, acest aspect având un impact direct în dezvoltarea viitorului portofoliu de locuințe în linie cu cerințele pieței locale de profil.

„În acest moment, Meta Homes propune cca. 40 de proprietăți finalizate sau cu finalizare imediată din segmentul  premium în  București și Ilfov. Unitățile din portofoliu sunt foarte atractive atât pentru clienți finali, cât și pentru investitori care doresc să cumpere o locuință ca investiție pentru închiriere”, a mai afirmat Oriol Casellas Deig.

Meta Estate Trust, companie fondată de un grup de antreprenori români cu o vastă experiență în piața de capital și cea de real estate, și-a început activitatea în urmă cu mai puțin de 2 ani.

Modelul de business presupune investiții în segmentul imobiliar, cu un ciclu scurt de rotație a capitalurilor, cu focus pe segmentul rezidențial urban mare. Compania a derulat două plasamente private și o ofertă publică de vânzare de acțiuni, în urma cărora  capitalul social al companiei a ajuns la valoarea de 87 de milioane de lei.

Începând cu data de 29 august 2022, Meta Estate Trust este prezentă pe piața AeRO a Bursei de Valori București, având simbolul bursier MET. Mai multe informații despre acțiunile Meta Estate Trust sunt disponibile aici.

De la înființare și până în prezent, Meta Estate Trust a investit peste 24 milioane de euro în 25 de proiecte imobiliare, realizând până acum exit total din 8 dintre acestea.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!