31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Walmart se așteaptă ca aproximativ 65% din magazinele sale să… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Walmart se așteaptă ca aproximativ 65% din magazinele sale să fie deservite prin automatizare până la sfârșitul anului fiscal 2026, la doar câteva zile după ce a dezvăluit planurile de a concedia peste 2.000 de persoane la unitățile care onorează comenzi online...

Nu este clar dacă această mișcare va duce la mai multe concedieri la cel mai mare angajator privat al Statelor Unite, cu aproximativ 1,7 milioane de muncitori din SUA și alți 60.000 în străinătate.

Aproximativ 55% dintre pachetele pe care le procesează prin centrele sale de fulfillment vor fi mutate prin instalații automate până în ianuarie 2026, îmbunătățind mediile costurilor unitare cu aproximativ 20%, a spus compania.

Walmart se așteaptă ca aproximativ 65% din magazinele sale să fie deservite prin automatizare până la sfârșitul anului fiscal 2026, la doar câteva zile după ce a dezvăluit planurile de a concedia peste 2.000 de persoane la unitățile care onorează comenzi online, transmite Reuters.

Anunțul, făcut săptămâna trecută, la reuniunea anuală a investitorilor din Tampa, Florida, a gigantului american de retail, vine pe măsură ce Walmart își folosește din ce în ce mai mult magazinele uriașe pentru a gestiona livrările de comenzi online și investește masiv în automatizare pentru a accelera procesarea comenzilor la unitățile sale de onorare a comerțului electronic, scrie News.ro.

Nu este clar dacă această mișcare va duce la mai multe concedieri la cel mai mare angajator privat al Statelor Unite, cu aproximativ 1,7 milioane de muncitori din SUA și alți 60.000 în străinătate.

Compania a spus că măsurile vor reduce nevoia de roluri mai puțin plătite.

”Pe măsură ce schimbările sunt implementate în întreaga afacere, unul dintre rezultate este că va fi ne voie de roluri care necesită mai puțină forță de muncă fizică, dar care au o rată de remunerare mai mare”, a spus retailerul din Bentonville, Arkansas.

De-a lungul timpului, compania anticipează o creștere a producției pe persoană, datorită automatizării, menținând sau chiar sporind numărul de asociați pe măsură ce se creează noi roluri, a adăugat acesta.

Aproximativ 55% dintre pachetele pe care le procesează prin centrele sale de fulfillment vor fi mutate prin instalații automate până în ianuarie 2026, îmbunătățind mediile costurilor unitare cu aproximativ 20%, a spus compania.

”Această eficiență sporită nu numai că va sprijini o gestionare mai bună a stocurilor, dar va sprijini și afacerea de comerț electronic în creștere rapidă a Walmart”, a scris analistul Ben Bienvenu , de la Stephens Inc, într-o notă.

Walmart, care operează peste 5.000 de magazine din SUA, nu a răspuns imediat la întrebările dacă măsurile vor avea ca rezultat concedieri pe termen scurt.

Cel mai mare retailer din lume după vânzări și-a menținut previziunile pentru anul fiscal care se va încheia la 31 ianuarie 2024, care prevede o creștere a vânzărilor nete cu 2,5% până la 3% și a câștigurilor cu 5,90 dolari până la 6,05 dolari per acțiune.

Compania și-a păstrat, de asemenea, prognoza privind creșterea vânzărilor pentru primul trimestru, între 4,5% și 5%, la furs valutar constant.

Walmart a investit miliarde de dolari în tehnologie pentru facilitățile sale de comenzi online, inclusiv achiziționarea companiei de robotică alimentară Alert Innovation și parteneriatul cu companii precum Knapp, pentru a ajuta la reducerea numărului de pași necesari angajaților pentru a procesa comenzile de comerț electronic de la 12 la cinci.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!