31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

IT & E-commerce – Aceasta este cea mai puternică armă a Google. Cum poate rivaliza cu ChatGPT – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Conform TheStreet, Google lucrează la sisteme de IA care includ aproximativ 1.000 de limbi, dar a dezvăluit un model de IA antrenat pe mai bine de 400 de limbi.

Modelele mari de limbaj, sau LLM-urile, la care lucrează Alphabet, pot procesa și răspunde prompt limbajului natural cu răspunsuri asemănătoare omului, la fel ca produsul OpenAI care a luat cu asalt lumea tehnologiei în 2023.

Instrumentul care se adresează mai ales studenților a crescut crearea de conținut cu funcții care nu au fost făcute de alte servicii similare.

Conform TheStreet, Google lucrează la sisteme de IA care includ aproximativ 1.000 de limbi, dar a dezvăluit un model de IA antrenat pe mai bine de 400 de limbi. ChatGPT acceptă doar aproximativ 100 de limbi. Google a planificat un model gigant de limbaj de AI care ar sprijini cele mai vorbite o mie de limbi din lume.

Modelele mari de limbaj, sau LLM-urile, la care lucrează Alphabet, pot procesa și răspunde prompt limbajului natural cu răspunsuri asemănătoare omului, la fel ca produsul OpenAI care a luat cu asalt lumea tehnologiei în 2023.

„Oamenii vor putea să pună întrebări Google și să interacționeze cu LLM în contextul căutării? Absolut”, a spus Pichai.

Bard IA, răspunsul companiei la ChatGPT, a fost lansat luna trecut

Bard IA, un chatbot bazat pe inteligenţă artificială,  răspunsul companiei la ChatGPT, a fost lansat publicului luna trecută, dar compania nu l-a integrat încă complet în motorul său de căutare.

„A fost incredibil entuziasmul utilizatorilor în legătură cu adoptarea acestor tehnologii, iar unele dintre acestea sunt o surpriză plăcută”, a spus Pichai.

Bard este bazat pe o tehnologie la care Mountain View lucrează de ani de zile și va avea un site dedicat.

Menirea Bard este să ofere un ajutor oamenilor

„Bard este aici pentru a-i ajuta pe oameni să-și crească productivitatea, să își accelereze ideile”, spune Sissie Hsiao, unul dintre managerii care lucrează la Bard.

Chatbotul Google va fi disponibil inițial pentru un număr limitat de utilizatori din SUA și Marea Britanie. În timp și alți utilizatori, țări și limbi vor putea avea acces la el.

Bard va deveni disponibil în mai multe țări

Bard se bazează pe „un model lingvistic mare de căutare, în special o versiune ușoară și optimizată a LaMDA”. Aici se află diferența de ChatGpt.

Soluția Mountain View exploatează resurse actualizate extrase din rețea, în timp ce soluția OpenAI folosește o bază de date proprie dedicată.

Mai multe alternative pentru ChatGPT

Toată lumea vorbește în ultima vreme de ChatGPT. Există însă o alternativă la fel de eficientă, care începe să câștige teren. Caktus AI este o alternativă la ChatGPT și deja a stârnit interesul oamenilor. Aproximativ 1,1 milioane de utilizatori au accesat sistemul, de la începutul anului. Deși nu este la fel de popular ca ChatGPT, are o abordare unică a IA cu conținut generat, potrivit Digitaltrends.

Instrumentul care se adresează mai ales studenților a crescut crearea de conținut cu funcții care nu au fost făcute de alte servicii similare. Caktus AI oferă numeroase generatoare de scriere și alte câteva instrumente într-o multitudine de categorii unice. Iată tot ce trebuie să știți despre Caktus AI.

Caktus AI este un instrument de generare de conținut cu mai multe opțiuni diferite, pe lângă scriere. Creatorii săi îl numesc „motor de căutare academic,” deoarece oferă conținut pentru mai multe subiecte, inclusiv STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) și studii, precum și servicii de codificare și servicii profesionale.

Este comparat cu ChatGPT datorită modului în care funcționează „redactorul” de eseuri și alte instrumente de scriere. De asemenea, ar putea să evite depistarea plagiatelor IA mai bine decât concurentul său, având capacitatea de a adăuga sursele citate în eseuri. Instrumentele suplimentare incluse în Caktus AI fac serviciul mult mai vast decât ChatGPT sau alte generatoare de AI.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!