9.5 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

IT & E-commerce – Alfa Software, furnizor de sisteme de IT din Cluj, afaceri de 8,4 mil. lei în primul semestru din 2023, plus 44%. Cristian Gabriel Pavel, CEO, Alfa Software: Observăm că toata industria are nevoie de digitalizare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Alfa Software, specializată în furnizarea de sisteme informatice de business, a încheiat primul semestru al anului 2023 cu afaceri de 8,4 milioane de lei, înregistrând o creştere de 44% faţă de perioada similară a anului trecut, au transmis reprezentanţii companiei locale.

Fie că traducem acest lucru prin digitalizarea contractelor, a relaţiei cu clienţii, investiţia în portaluri proprii sau chiar digitalizarea rutelor de transport, pentru companiile din logistică, nevoia este generalizată, iar eficienţa generată este tot mai bine înţeleasă şi conştientizată, la nivelul întregii pieţe.

În prima jumătate a anului în curs, Alfa Software a atras cu 15% mai mulţi clienţi noi decât în semestrul întâi din 2022, au mai spus reprezentanţii companiei.

Cristian Gabriel Pavel, CEO al Alfa Software.

Alfa Software, specializată în furnizarea de sisteme informatice de business, a încheiat primul semestru al anului 2023 cu afaceri de 8,4 milioane de lei, înregistrând o creştere de 44% faţă de perioada similară a anului trecut, au transmis reprezentanţii companiei locale.

„Observăm, din nou, că toata industria are nevoie de digitalizare. Fie că traducem acest lucru prin digitalizarea contractelor, a relaţiei cu clienţii, investiţia în portaluri proprii sau chiar digitalizarea rutelor de transport, pentru companiile din logistică, nevoia este generalizată, iar eficienţa generată este tot mai bine înţeleasă şi conştientizată, la nivelul întregii pieţe. Mai nou, vedem acest lucru inclusiv în aria de agribusiness”, a spus Cristian Gabriel Pavel, CEO al Alfa Software.

În prima jumătate a anului în curs, Alfa Software a atras cu 15% mai mulţi clienţi noi decât în semestrul întâi din 2022, au mai spus reprezentanţii companiei. În prezent, compania are peste 600 de clienţi şi dezvoltă sisteme ERP pentru verticale majore de business precum: producţie, construcţii, servicii, transporturi, utilităţi şi agricultură. Printre principalii clienţi ai companiei se numără Cemacon, Ortoprofil, Deltamed, Arobs, Ardealul, Tirrena Scavi, Team Montage, Nova Grup, Pehart Grup, Remat Holding, Remat Brasov, RematInvest.

„Un alt factor care ne ajută, ca poziţie pe piaţă şi atractivitate în rândul clienţilor, este că noi furnizăm un ERP românesc, care integrează partea de legislaţie românească şi este foarte rapid actualizat cu orice modificări apărute. Prin această rapiditate şi dinamicitate am reuşit să atragem parteneri care au decis să îşi aducă afacerile în ecosistemul nostru, indiferent de programul pe care îl foloseau anterior.”

De asemenea, compania a înregistrat un profit net de 3,3 milioane de lei, în primele şase luni ale acestui an, iar estimările vizează depăşirea pragului de 4 mil. lei profit net la finalul lunii septembrie, arată sursa citată.

Alfa Software, companie de IT cu capital privat românesc, a fost înfiiţată în urmă cu 26 de ani şi are sediul central în Cluj-Napoca. Compania deţine un punct de lucru şi în Zalău şi are acoperire naţională prin reţeaua de parteneri, au mai spus reprezentanţii Alfa Software.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!