11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

IT & E-commerce – Andrei Cupaciu, partener şi director al diviziei de IT, infrastructură şi cloud în cadrul Bento: În 2023 am fost implicaţi într-o serie de proiecte mari pe zona de infrastructură IT în mai multe industrii. Am semnat un contract mare cu o multinaţională din industria de petrol şi gaze. Veniturile Bento erau estimate la finalul lui 2023 la 55 milioane lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Andrei Cupaciu, partener şi director al diviziei de IT, infrastructură şi cloud în cadrul Bento: În 2023 am fost implicaţi într-o serie de proiecte mari pe zona de infrastructură IT în mai multe industrii.

Compania românească Bento - Intellectually Curious (2B Intelligent Soft SA), specia lizată în dezvoltarea şi imple mentarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi cloud, a fost implicată anul trecut într-o serie de proiecte de anvergură pe zona de infrastructură IT şi cloud...

„Chiar dacă firma Bento s-a dezvoltat în primul rând în domeniul energetic, unde avem cei mai vechi parteneri de business, ne mândrim cu faptul că în prezent am ajuns la un portofoliu de clienţi divers, care acoperă numeroase industrii precum cel de sănătate, tutun, telecom, utilităţi, agricultură, industria alimentară ş.a.m.d. În a doua parte din 2023 am adăugat în portofoliul nostru şi industria de petrol şi gaze, prin semnarea unui contract de aproximativ 4 mil.

Andrei Cupaciu, partener şi director al diviziei de IT, infrastructură şi cloud în cadrul Bento: În prezent, pe zona de infrastructură IT şi cloud, am observat adoptări ale tehnologiilor care îmbunătăţesc eficienţa operaţională, securitatea cibernetică şi scalabilitatea mediilor IT. De exemplu, am început să folosim din ce în ce mai mult Kubernetes – una dintre cele mai populare platforme de orchestrare pentru aplicaţiile containerizate, ce oferă scalabilitate şi gestionare eficientă a resurselor. De asemenea, începe să fie folosit cloudul datorită securităţii avansate pe care o oferă, însă într-o variantă hibrid – combinând resursele locale cu cele din cloud pentru a obţine flexibilitate şi control îmbunătăţit asupra datelor şi a aplicaţiilor.

Businessul Bento se împarte aproape în mod egal între divizia axată pe infrastructura IT şi servicii cloud şi divizia dedicată propriilor produse software.

Compania românească Bento – Intellectually Curious (2B Intelligent Soft SA), specia­lizată în dezvoltarea şi imple­mentarea de soluţii software şi furnizarea de servicii de infrastructură IT şi cloud, a fost implicată anul trecut într-o serie de proiecte de anvergură pe zona de infrastructură IT şi cloud, câştigând contracte mari în valoare de câteva milioane de euro pentru proiecte de infrastructură IT în domeniul energiei, sănătăţii, al tutunului şi în sectorul de petrol şi gaze.

„Chiar dacă firma Bento s-a dezvoltat în primul rând în domeniul energetic, unde avem cei mai vechi parteneri de business, ne mândrim cu faptul că în prezent am ajuns la un portofoliu de clienţi divers, care acoperă numeroase industrii precum cel de sănătate, tutun, telecom, utilităţi, agricultură, industria alimentară ş.a.m.d. În a doua parte din 2023 am adăugat în portofoliul nostru şi industria de petrol şi gaze, prin semnarea unui contract de aproximativ 4 mil. dolari cu o multinaţională din această industrie pentru prestare de servicii de gestionare a infrastructurii IT. Acest contract a marcat o etapă esenţială în consolidarea poziţiei noastre ca furnizor de servicii IT şi cloud complexe atât pe piaţa IT din România, cât şi în regiune“, a declarat pentru ZF Andrei Cupaciu, partener şi director al diviziei de IT, infrastructură şi cloud în cadrul Bento.

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!