30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

IT & E-commerce – Andrei Şercanean, VP ecommerce services, eMAG România, Bulgaria, Ungaria: Acum 10 ani, eMAG avea 10% ponderea plăţilor online, iar în 2024 am ajuns la 60%. Explorăm noi modalităţi de plată şi vom creşte şi limita din My Wallet de la 4.000 de lei la 10.000 de lei – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

În urmă cu 10 ani eMAG avea 10% ponderea plătilor online, iar în 2024, prin diversele metode de plată pe care eMAG le-a implementat şi pus la dispoziţie consumatorilor, această pondere a ajuns la 60%, a spus Andrei Şercanean, VP ecommerce services, eMAG România, Bulgaria, Ungaria. „Am adăugat pe rând salvare card, plată printr-un singur

În urmă cu 10 ani eMAG avea 10% ponderea plătilor online, iar în 2024, prin diversele metode de plată pe care eMAG le-a implementat şi pus la dispoziţie consumatorilor, această pondere a ajuns la 60%, a spus Andrei Şercanean, VP ecommerce services, eMAG România, Bulgaria, Ungaria.

„Am adăugat pe rând salvare card, plată printr-un singur click, apoi am adăugat My wallet, iar toate ne-au dus la 60%, piaţa încă e la 35% dar cu serviciile pe care le adaugi în portofoliu poţi creşte mai mult. Noi. prin soluţiile construite în My wallet avem 2 mil. de clienţi eligibili şi ca adopţii se văd în unele categorii creşteri mari – în fashion şi sport, care depăşesc 20% din total. Şi explorăm noi categorii de plată”, a spus Andrei Şercanean în cadrul conferinţei ZF eCommerce Summit 2024 – Ce urmează în eCommerce?.

 

Alte declaraţii

Metodele de plată din My wallet sunt adaptate la nevoile clienţilor, pentru fashion sau sport se folosesc metodele de „cumpără acum şi plăteşte în 4 sau 30 de zile”, iar pentru produsele cu valoare mai mare clienţii aleg plata în 12 rate pentru că vor ca rata să fie cât mai mică.

My wallet e un produs în dezvoltare. Urmăează să venimcu noi produse care să acopere nevoile clienţilor în vara aceasta. Limita în My Wallet e acum 4.000 lei, dar săptămâna asta o să creştem limita la 10.000 şi vom putea acoperi majoritatea produselor din eMAG, în 12 rate.

Din cele trei metode din My wallet două nu necesită nicio validare, e suficient să ai cardul salvat în cont.

Anul acesta lansăm serviciul de iniţiere a plăţilor electronice cu mobilul, fără card bancar – RoPay împreună cu Transfond.Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!