16.9 C
București
luni, martie 20, 2023

IT & E-commerce – Cea mai folosită platformă de Cloud Gaming din România oferă premii de 10.000 euro – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Cea mai folosită platformă de Cloud Gaming din România oferă premii de 10.000 euro În ciuda faptului că România nu reprezintă un jucător important în lumea gamingului, există companii care s-au făcut remarcate în lume prin investițiile în fenomenul de eSports, dorind să contribuie la evoluția acestuia și să atragă cât mai mulți pasionați într-o

Cea mai folosită platformă de Cloud Gaming din România oferă premii de 10.000 euro

În ciuda faptului că România nu reprezintă un jucător important în lumea gamingului, există companii care s-au făcut remarcate în lume prin investițiile în fenomenul de eSports, dorind să contribuie la evoluția acestuia și să atragă cât mai mulți pasionați într-o lume fascinantă și fără limite, unde oricine poate deveni peste noapte un star internațional, conform unui comunicat.

Cea mai folosită platformă de Cloud Gaming din România s-a implicat în organizarea de evenimente de eSports încă din toamna anului trecut, când a oferit premii în bani de €20.000 realizând BOOSTEROID Rocket League 1v1 Championship.

În primăvara acestui an a continuat punând la bătaie aceleași premii pentru BOOSTEROID „Lone Wolf” Fortnite Championship.

Abonații platformei se pot înscrie până pe 14 decembrie ora 23:59

Până pe 14 decembrie ora 23:59, abonații platformei de cloud gaming se pot înregistra la BOOSTEROID “Winter Mayhem” Fortnite Championship unde câștigătorii vor împărți un premiu de €10.000, locul 1 fiind premiat cu €3.500, locul 2 cu €1.500, locul 3 €500 iar următorii 50 de clasați vor primi câte un premiu de participare a €100 fiecare.

Campionatul de Fornite va avea loc pe 17-18 decembrie 2022 iar cei ce doresc să ia parte la acest campionat vor trebui să se înregistreze pe pagina BoosteroideSports.com, completând formularul de înscriere.

„Pentru a participa la BOOSTEROID “Winter Mayhem” Fortnite Championship ai nevoie de o subscripție BOOSTEROID ULTIMATE și de un vibe pozitiv. Cei de la BOOSTEROID asigură buna dispoziție și premiile!

Intra pe www.boosteroid.com abonează-te, înscrie-te pe www.boosteroidesports.com și încarcă-ți contul cu unul dintre premiile puse în joc!”, a transmis platforma în comunicatul respectiv.

Ce înseamnă Cloud Gaming?

Utilizatorii de Cloud Gaming își rulează titlurile preferate fără a avea nevoie descărcări și actualizări suplimentare. Toate fișierele de joc și software-ul sunt stocate pe un PC aflat la distanță. Practic, jucătorul urmărește un videoclip interactiv al jocului.

Trebuie menționat că tehnologiile cloud necesită o conexiune la internet stabilă și robustă pentru ca utilizatorul să se bucure de toate avantajele pe care le oferă. 15 Mbps, pentru o calitate de 1080p, este cel mai scăzut punct. Totodată, această limită nu se aplică doar la Boosteroid, ci și la toate serviciile majore de pe piață.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!