16.9 C
București
luni, martie 20, 2023

IT & E-commerce – Compania dezvoltatoare de jocuri video Keywords, care a achiziţionat anul trecut studioul de artă şi design 3D AMC RO Studio, deschide un birou la Bucureşti şi caută să angajeze peste 30 de specialişti în următoarele luni – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Keywords Studios, companie irlandeză care oferă servicii pentru industria jocurilor, care a intrat pe piaţa piaţa naţională în 2021 când a preluat participaţiile companiei AMC RO Studio – studio de artă şi design 3D care furnizează servicii de dezvoltare şi design vizual 3D creativ – anunţă deschiderea unui studio în Bucureşti şi are în plan

Keywords Studios, companie irlandeză care oferă servicii pentru industria jocurilor, care a intrat pe piaţa piaţa naţională în 2021 când a preluat participaţiile companiei AMC RO Studio – studio de artă şi design 3D care furnizează servicii de dezvoltare şi design vizual 3D creativ – anunţă deschiderea unui studio în Bucureşti şi are în plan să angajeze peste 1.000 de specialişti în primii cinci ani de activitate, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Keywords Studios are o vastă experienţă pe întregul ciclu de viaţă al dezvoltării jocurilor: începând de la dezvoltare, la testare, până la lansare pe piaţă şi suportul post-lansare. (…) Ne dorim să contribuim la dezvoltarea industriei din România, oferind viitorilor colegi posibilitatea de a îşi aduce aportul la dezvoltarea unora din cele mai populare jocuri din lume. De asemenea, studioul local va contribui şi mai mult la creşterea globală de specialişti a Keywords, care se ridică la peste 12000 de persoane şi creşte pe zi ce trece”, a spus Vlad Alexandru, Director Regional (Europa de Est) la Keywords România.

Noul studio va contribui la creşterea echipei – care în prezent numără 12.000 de oameni la nivel de grup-, reprezentanţii companiei având în plan să angajeze peste 30 de specialişti pentru roluri de player support şi software development în următoarele luni.

„Căutăm să angajăm nu doar în Bucureşti, ci oriunde în ţară, oferind numeroase locuri de muncă remote şi contribuind astfel la dezvoltarea unor regiuni care până acum nu au fost în planul majorităţii multinaţionalelor (…),” a mai spus Vlad Alexandru.

În ultimii ani, Keywords a achiziţionat mai multe studiouri dezvoltatoare de jocuri video din întreaga lume precum Forgotten Empires, Mighty Games, Smoking Gun, dar şi AMC Ro Studio din România, prin care compania şi-a făcut intrarea în Europa de Est anul trecut. De asemenea, hub-ul ce urmează a fi deschis în Bucureşti va extinde reţeaua globală de studiouri Keywords, alături de multe alte hub-uri, printre care cele din Dublin, Katowice, Paris şi Milano, mai arată sursa citată anterior.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Keywords oferă servicii de-a lungul întregului ciclu de dezvoltare a jocului prin trei linii de servicii: Create (Artă, dezvoltare de jocuri, dezvoltare audio), Globalize (Testare, Localizare) şi Engage (Suport pentru jucători, Cercetare, Marketing).

De asemenea, fiind parte a grupului Keywords, AMC Ro Studio va continua să ofere serviciile creative ale companiei în această regiune, în timp ce Keywords se va concentra în România pe dezvoltarea ofertei complete de servicii a companiei.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!