25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

IT & E-commerce – Compania We as Web, specializată în dezvoltare software în regim outsourcing, îl pune pe Iulian Pădurariu, fost director de marketing, consultant în afaceri şi fondator al Pony Car Sharing şi SeedBlink equity crowdfunding, la conducerea noii divizii de Product Strategy & Development – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania locală de dezvoltare software WE AS WEB (WAW) l-a ales pe Iulian Pădurariu la conducerea noii divizii de Product Strategy & Development – care se adresează atât start-up-urilor care vor să dezvolte un produs nou, dar şi companiilor mari care au deja produse lansate...

Anterior integrării în echipa WE AS WEB, Iulian Pădurariu (Julian Walder) – care acum deţine funcţia de head of product strategy and development - a fost director de marketing şi consultant de afaceri pentru companii locale importante şi fondator al unor start-up-uri de pionierat precum Pony Car Sharing şi SeedBlink equity crowdfunding...

De asemenea, Iulian Pădurariu are o experienţă bogată de strategie şi dezvoltare de produs şi este recunoscut pentru pasiunea de a căuta soluţii noi care generează valoare utilizatorilor prin tehnologie, atât în lumea corporaţiilor cât şi în cea a start-up-urilor...

Compania locală de dezvoltare software WE AS WEB (WAW) l-a ales pe Iulian Pădurariu la conducerea noii divizii de Product Strategy & Development – care se adresează atât start-up-urilor care vor să dezvolte un produs nou, dar şi companiilor mari care au deja produse lansate, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Anterior integrării în echipa WE AS WEB, Iulian Pădurariu (Julian Walder) – care acum deţine funcţia de head of product strategy and development – a fost director de marketing şi consultant de afaceri pentru companii locale importante şi fondator al unor start-up-uri de pionierat precum Pony Car Sharing şi SeedBlink equity crowdfunding.

„Julian Walder este un profesionist experimentat care ne va completa capabilităţile echipei şi va aduce un plus de inovaţie. Prin noua noastră divizie, putem transforma facil ideile în produse şi putem acoperi integral fluxul de dezvoltare a produselor digitale, de la concept până la lansarea pe piaţă. Cu ajutorul unei echipe complete de specialişti în strategie şi produs, marketing si dezvoltare software, de acum oferim servicii complete de analiză a pieţei, design de produs, dezvoltare agile, lansare pe piaţă şi product lifecycle management”, a spus Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

De asemenea, Iulian Pădurariu are o experienţă bogată de strategie şi dezvoltare de produs şi este recunoscut pentru pasiunea de a căuta soluţii noi care generează valoare utilizatorilor prin tehnologie, atât în lumea corporaţiilor cât şi în cea a start-up-urilor, au mai transmis reprezentanţii companiei.

„Sunt un adept al ideii că tehnologia, atunci când este folosită în scopuri benefice, poate îmbunătăţi semnificativ vieţile oamenilor. Aşa s-a întâmplat cu toate produsele dezvoltate până în prezent, indiferent că au fost soluţii de mobilitate, fintech sau alte platforme digitale complexe. WE AS WEB s-a dovedit a fi una dintre cele mai dinamice echipe, cu un set fantastic de talente. Împreună vom putea accelera dezvoltarea şi lansarea unor produse digitale care să includă cele mai avansate tehnologii ale momentului”, a spus Julian Walder, Head of Product Strategy and Development, WE AS WEB.

Compania WE AS WEB are în continuare planuri de dezvoltare. Astfel, după ce anul acesta compania s-a extins cu noi birouri în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania şi Olanda, vrea ca în luna septembrie a anului 2024 să deschidă şi un birou în Austria.

„În noile birouri, WE AS WEB are personal ce îmbină atât expertiză tehnică, dar şi buna înţelegere a culturii locale şi a nevoilor specifice ale business-urilor din ţările respective. Echipele înţeleg şi analizează cerinţele tehnice, preiau părţi ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experţii din România, Moldova sau Albania.”

Potrivit reprezentanţilor companiei, WAW va încheia anul acesta cu peste 200 de profesionişti nou angajaţi în centrele sale din România, Moldova şi Albania. WE AS WEB, care furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franţa, Austria, Marea Britanie şi SUA, a încheiat anul 2022 cu afaceri de 10 milioane de euro şi un profit net de 2 milioane de euro.

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!