2.5 C
București
marți, decembrie 5, 2023

IT & E-commerce – Costin Dămăşaru, fondator al Veruvis – tehnologii pentru „optimizarea“ creierului: Lucrăm la dezvoltarea unui sistem integrat care va putea fi francizat. Investiţiile de până acum se apropie de 900.000 de euro – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Costin Dămăşaru, fondator al Veruvis: Ce am creat noi este un circuit, un sistem integrat de catalizare a proceselor neuroplastice. Mai pe româneşte, te ajutăm pe tine, clientul nostru, să-ţi scrii un manual de instrucţiuni pentru creierul tău ca să înveţi cum să-l controlezi şi momentul în care înveţi să-l controlezi scapi de depresie, de

Costin Dămăşaru, fondator al Veruvis: Ce am creat noi este un circuit, un sistem integrat de catalizare a proceselor neuroplastice. Mai pe româneşte, te ajutăm pe tine, clientul nostru, să-ţi scrii un manual de instrucţiuni pentru creierul tău ca să înveţi cum să-l controlezi şi momentul în care înveţi să-l controlezi scapi de depresie, de anxietate etc. Nu înlocuim terapeuţii, ci suntem un adjuvant pentru terapeuţi şi creăm o deblocare a creierului, de fapt o restartare.

Compania Neuro Enhacement SRL, care administrează centrul Veruvis, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 10,3 mil. lei, în creştere cu 400% faţă de 2021, şi cu un profit net de aproape 7 mil. lei, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe  Actuala soluţie de „cartografiere“ a creierului şi îmbunătăţire a performanţelor neuronale a fost folosită de peste 2.000 de adulţi, cu precădere manageri din corporaţii, sportivi de performanţă, dar şi persoane fizice cu diferite disfuncţii pe zona neuronală, cărora li se adaugă şi circa 4.500 de copii.

Centrul Veruvis din România, axat pe cercetare în augmen­tarea performanţelor neuro­nale – care promite rezol­va­rea tulburărilor de somn, difi­cultăţilor în gestionarea emoţiilor, a anxie­tă­ţilor, fricilor şi îmbunătăţirea capa­cităţii de concentrare, lucrează în prezent la dez­vol­tarea unui sistem integrat pentru „opti­mizarea“ creierului care va putea fi vândut şi în regim de franciză la nivel mondial, inves­ti­ţiile totale în acest proiect apro­piindu-se de circa 900.000 de euro.

Centrul oferă în prezent un sistem de antrenament neuronal BM-BCI (Brain Mapping – Brain Compu­ter Interface) prin intermediul căruia susţine că se pot identifica şi îmbunătăţi zonele din creier care nu funcţionează la parametri optimi. Noul sis­tem integrat pentru „optimizarea“ creierului va fi lansat de Veruvis în această toamnă. Reprezen­tanţii Veruvis nu au oferit însă detalii concrete despre noul sistem integrat.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!