27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

IT & E-commerce – Fondatorii Instagram închid aplicaţia de ştiri Artifact, lansată în urmă cu un an. „Oportunitatea nu este suficient de mare pentru a continua investiţiile” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Suntem într-un moment existenţial în care multe publicaţii se închid sau se luptă, ştirile locale au dispărut aproape complet, iar editorii mai mari au relaţii tensionate cu companiile de tehnologie de frunte.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

Artifact, aplicaţia de ştiri creată de co-fondatorii Instagram Kevin Systrom şi Mike Krieger, se închide la doar un an de la lansare, a anunţat start-up-ul. Aplicaţia a folosit o abordare condusă de inteligenţa artificială pentru a sugera ştiri pe care utilizatorii ar putea dori să le citească, dar nu a atras suficient de mulţi oameni pentru ca echipa Artifact să continue să dezvolte aplicaţia.

„Am luat decizia de a încheia operaţiunile aplicaţiei Artifact. Am lansat aplicaţia acum un an şi de atunci am lucrat neobosit pentru a construi un produs excelent. Am construit ceva ce un grup de bază de utilizatori iubeşte, dar am ajuns la concluzia că oportunitatea de piaţă nu este suficient de mare pentru a justifica o investiţie continuă în acest mod. Este uşor pentru startup-uri să ignore această realitate, dar adesea luarea unei decizii dificile mai devreme este mai bună pentru toţi cei implicaţi”, a scris Kevin Systrom.

„Ştirile şi informaţiile rămân domenii critice pentru investiţiile startup-urilor. Suntem într-un moment existenţial în care multe publicaţii se închid sau se luptă, ştirile locale au dispărut aproape complet, iar editorii mai mari au relaţii tensionate cu companiile de tehnologie de frunte. Speranţa mea este că tehnologia poate găsi modalităţi de a păstra, susţine şi dezvolta aceste instituţii şi că aceste instituţii găsesc modalităţi de a valorifica scala pe care lucruri precum AI o pot oferi. Sunt sigur că există minţi luminate care lucrează la idei care vor continua să ne surprindă şi să ne încânte în toate aceste domenii”, a adăugat Systrom.Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!