1.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

IT & E-commerce – Footprints for Retail a atras o investiţie de 500.000 euro şi a ajuns la o evaluare de 5 mil. euro – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania românească Footprints for Retail, care operează o platformă de Retail Media, închide prima rundă de finanţare şi atrage o investiţie de 500.000 de euro, compania fiind evaluată acum la 5 milioane de euro.

„Am închis runda de investiţii după 2 luni, în care am atras 500.000 de euro, şi am reconfirmat pe de-o parte potenţialul platformei Footprints, într-o piaţă globală de Retail Media, estimată să atingă, la finalul lui 2022, venituri de 50 de miliarde de dolari, şi pe de altă parte al industriei de retail, care, prin digitalizare, va trece printr-o transformare radicală în următoare perioadă.

Compania românească Footprints for Retail, care operează o platformă de Retail Media, închide prima rundă de finanţare şi atrage o investiţie de 500.000 de euro, compania fiind evaluată acum la 5 milioane de euro.

„Am închis runda de investiţii după 2 luni, în care am atras 500.000 de euro, şi am reconfirmat pe de-o parte potenţialul platformei Footprints, într-o piaţă globală de Retail Media, estimată să atingă, la finalul lui 2022, venituri de 50 de miliarde de dolari, şi pe de altă parte al industriei de retail, care, prin digitalizare, va trece printr-o transformare radicală în următoare perioadă. Investiţia ne oferă premisele dezvoltării mai rapide a produsului şi permite accelerarea prezenţei platformei în mai multe pieţe”, spune Dan Marc, fondator şi CEO Footprints For Retail.

Runda de finanţare a fost susţinută de 8 investitori privaţi români, printre care Sandu Băbăşan, partener Robin Good şi unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din online-ul românesc, Florin M. Pop, membru al grupului de investitori Transylvania Angels Network, şi unul dintre cei mai activi investitori din România, cu investiţii în peste 15 proiecte de start-up, şi Lorand Soares Szasz, antreprenor şi specialist în dezvoltarea accelerată a business-urilor. Runda de investiţii a fost organizată şi condusă de Robin Good, companie de accelerare şi dezvoltare de business dedicată start-up-urilor tech din România.

Finanţarea va permite intrarea pe pieţe noi, obiectivul companiei fiind extinderea în Emiratele Arabe Unite şi în Uniunea Europeană

În prezent, soluţia Footprints este folosită de retaileri din România, Emiratele Arabe Unite, Serbia şi Bulgaria.  

„Viteza cu care Footprints converteşte clienţi internaţionali arată maturitatea echipei şi a produsului dezvoltat, într-o piaţă în care opţiunile sunt limitate. Unicitatea platformei, combinată cu inovaţia tehnologiei, dar şi cu nevoia şi dorinţa de a transforma retailul au determinat închiderea rapidă şi cu succes a rundei de finanţare. Footprints a atras investitori care au încredere că soluţia dezvoltată în România va perturba evoluţia liniară a industriei de Retail Media şi o va face accesibilă oricărui retailer”, spune Sandu Băbăşan, investitor şi partener Robin Good.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!