9.5 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

IT & E-commerce – Furnizorul de soluţii şi servicii IT Connections Consult anunţă creşteri de 273% pe profit şi 62% pe afaceri în prima jumătate a anului. Acţiunile cresc cu 5% la BVB – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Furnizorul de soluţii şi servicii IT Connections Consult anunţă creşteri de 273% pe profit şi 62% pe afaceri în prima jumătate a anului.

Grupul de companii Connections Consult (simbol bursier CC), furnizor de soluţii şi servicii IT, a înregistrat un profit net de 3,6 milioane de lei în S1/2023, cu 273% peste nivelul perioadei similare de anul trecut şi cu 27% peste cifrele bugetate.

 Rezultatele includ activitatea tuturor companiilor în care Connections are control, iar cea mai mare contribuţie la creştere au avut-o, în prima jumătate a anului în curs, serviciile de tip software development, conform unui comunicat de presă.

Foto: Radu Marcu (stânga) şi Bogdan Florea, co-directori executivi ai Connections Consult

Grupul de companii Connections Consult (simbol bursier CC), furnizor de soluţii şi servicii IT, a înregistrat un profit net de 3,6 milioane de lei în S1/2023, cu 273% peste nivelul perioadei similare de anul trecut şi cu 27% peste cifrele bugetate.

Cifra de afaceri a însumat 40,9 milioane de lei, în creştere cu 62% faţă de S1/2022.  Rezultatele includ activitatea tuturor companiilor în care Connections are control, iar cea mai mare contribuţie la creştere au avut-o, în prima jumătate a anului în curs, serviciile de tip software development, conform unui comunicat de presă.

Marţi, în prima oră de tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti, acţiunile CC se apreciau cu 5,2%, pe fondul unui rulaj de 93.000 de lei, ducând astfel capitalizarea de la 60,2 milioane la 63,3 milioane de lei.

„În 2023, activitatea companiei s-a centrat în mare măsură pe obţinerea de clienţi noi şi contracte cu relevanţă ridicată, respectiv întărirea guvernanţei corporative şi derularea demersurilor de majorare de capital cu acţiuni gratuite în proporţie de 1:10, finalizate în luna august. Strategia de dezvoltare a companiei a vizat atât rezultatele pe termen scurt, cât şi consolidarea pe termen mediu şi lung a poziţiei de lider de piaţă în proiecte complexe de digitalizare”, scriu reprezentanţii CC.

Săptămâna trecută, grupul a anunţat semnarea unui contrat de 56,5 milioane de lei cu o instituţie publică pentru livrarea de produse software şi echipamente hardware de securitate cibernetică.

Prezente pe piaţa AeRO, acţiunile CC sunt pe plus cu 45,9% anul acesta, pe tranzacţii de 1,8 milioane de lei. Acţionarul majoritar este fondatorul şi co-CEO-ul Bogdan Florea, cu 67,5% din capital.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!