17.8 C
București
vineri, iunie 14, 2024

IT & E-commerce – Hatem Dowidar, CEO-ul grupului etisalat din Emiratele Arabe Unite, se va alătura de săptămâna viitoare Consiliului de administraţie al grupului Vodafone – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Hatem Dowidar, CEO-ul grupului etisalat (e&) din Emiratele Arabe Unite se va alătura Consiliului de administraţie al Vodafone în calitate de director neexecutiv începând cu data de 19 februarie, odată cu primirea aprobărilor necesare de la autorităţile de reglementare, a anunţat operatorul de telecomunicaţii. „Hatem Dowidar se va alătura Consiliului de Administraţie în calitate de

Hatem Dowidar, CEO-ul grupului etisalat (e&) din Emiratele Arabe Unite se va alătura Consiliului de administraţie al Vodafone în calitate de director neexecutiv începând cu data de 19 februarie, odată cu primirea aprobărilor necesare de la autorităţile de reglementare, a anunţat operatorul de telecomunicaţii.

„Hatem Dowidar se va alătura Consiliului de Administraţie în calitate de director neexecutiv începând cu data de 19 februarie 2024.  Hatem va fi numit, de asemenea, membru al Comitetului de Nominalizare şi Guvernanţă începând cu aceeaşi dată”, a anunţat grupul Vodafone.

Dowidar aduce 30 de ani de experienţă în companii multinaţionale, iar 24 dintre aceştia au fost petrecuţi în sectorul telecomunicaţiilor. Hatem şi-a început cariera în cadrul AEG/Deutsche Aerospace (Grupul Daimler Benz) în Egipt, înainte de a trece la marketing la Procter & Gamble, unde a deţinut mai multe funcţii de conducere. Înainte de a se alătura e&,

Hatem a ocupat diverse funcţii de conducere la Vodafone, inclusiv director regional pentru pieţele emergente, director general al Vodafone Egipt, director general al Vodafone Malta şi director general al Partner Markets, poziţie din care gestiona acordurile de parteneriat ale Vodafone în peste 45 de pieţe din întreaga lume.

Dowidar s-a alăturat e& în septembrie 2015, iniţial în calitate de Group Chief Operating Officer, înainte de a fi numit Group CEO în 2020.
Hatem Dowidar a comentat: „Aştept cu nerăbdare să mă alătur Consiliului de Administraţie al Vodafone şi să lucrez cu Jean-François şi cu colegii mei din Consiliu pentru a sprijini transformarea rapidă întreprinsă de Margherita Della Valle şi de echipa de management.”

e& este în prezent cel mai mare acţionar al grupului Vodafone, cu o cotă de 14,6%.
 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!