10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

IT & E-commerce – Informaţie importantă pentru cei cu telefoane mobile! Toţi utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Trebuie menționat că WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori la nivel mondial şi extrem de mulţi români se află şi ei pe listă.

Din acest motiv, începând cu data de 31 octombrie 2022, zeci de modele de telefoane au devenit brusc incompatibile cu aplicaţia WhatsApp, iar lista se tot extinde pe măsură ce trece timpul.

Anunț important pentru cei care scriu pe WhatsApp. Aplicația poate fi folosită pe mai multe telefoane. Mai exact, cei care au cont de WhatsApp îl pot folosi acum pe mai multe telefoane mobile. Măsura este valabilă după ce compania a îmbunătățit suportul multi-device al serviciului.

Dacă până acum WhatsApp putea fi folosit pe mai multe dispozitive, dar doar pe un singur telefon, de acum înainte utilizatorii vor putea folosi WhatsApp pe două sau mai multe telefoane mobile.

Pașii care trebuie parcurși pe WhatsApp

Pentru a folosi WhatsApp pe un al doilea telefon, utilizatorii trebuie să știe ce pași trebuie parcurși. Astfel, la configurarea iniţială a aplicaţiei, în loc să bage numărul de telefon, utilizatorul trebuie să folosească funcţia „link to existing account”. În acest fel va fi generat un cont QR care trebuie scanat, pentru verificarea identităţii, cu primul telefon pe care există WhatsApp. Pentru scanarea codului, pe primul telefon se va folosi funcţia „link a device” din meniul de configurare al aplicației.

După logarea pe cel de-al doilea telefon, aici, în urma sincronizării, vor putea fi văzute mesajele din ultimul an. Sincronizare va funcţiona indiferent dacă cele două telefoane au acelaşi sistem de operare sau au sisteme de operare diferite.

Ce se întâmplă după două săptămâni de inactivitate

Primul telefon pe care a fost instalat WhatsApp va fi considerat telefonul principal. Nu este necesar ca acesta să fie pornit pentru ca serviciul să funcţioneze pe al doilea telefon. Cu toate acestea, după două săptămâni de inactivitate a telefonului principal, WhatsApp va fi delogat automat pe celelalte dispozitive.

Mesajele vor fi în continuare criptate end-to-end, indiferent de numărul de dispozitive pe care se foloseşte acelaşi cont.

Trebuie menționat că WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori la nivel mondial şi extrem de mulţi români se află şi ei pe listă. Totuşi, în cazul în care unii dintre ei nu îşi schimbă telefonul mobil, nu vor mai putea accesa această aplicaţie. Motivul este legat de versiunea prea veche a sistemului de operare al smartphone-ului.

Din acest motiv, începând cu data de 31 octombrie 2022, zeci de modele de telefoane au devenit brusc incompatibile cu aplicaţia WhatsApp, iar lista se tot extinde pe măsură ce trece timpul. Spre exemplu, în acest moment, iPhone-urile care au versiunile iOS 10 și iOS 11 nu mai sunt compatibile cu celebra aplicaţie mobilă. La lista au fost adăugate şi alte modele de telefoane ce folosesc sistemul de operare Android, dezvoltat de Google.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!