31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

IT & E-commerce – Mario Popescu, cofondator şi CEO al Tailent: Lipsa resursei umane este o realitate, iar automatizarea este răspunsul la întrebarea cea mai pregnantă a antreprenorilor: cu ce resurse îmi susţin afacerea şi cum fac să fiu competitiv pe această piaţă? – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Mario Popescu, cofondator şi CEO al Tailent: Avansăm planurile de extindere în pieţele DACH şi CEE. Prin parteneriate strategice în aceste regiuni ne propunem să creştem impactul şi să aducem soluţii de automatizare organizaţiilor din Germania, Austria, Elveţia şi Europa Centrală şi de Est. ♦ „Am observat o cerere tot mai mare pentru soluţii de

Mario Popescu, cofondator şi CEO al Tailent: Avansăm planurile de extindere în pieţele DACH şi CEE. Prin parteneriate strategice în aceste regiuni ne propunem să creştem impactul şi să aducem soluţii de automatizare organizaţiilor din Germania, Austria, Elveţia şi Europa Centrală şi de Est.

„Am observat o cerere tot mai mare pentru soluţii de automatizare a proceselor de afaceri care să asigure o execuţie precisă, eficientă şi scalabilă“.

Companiile au realizat că trebuie să gestioneze mai eficient costurile şi să îşi crească productivitatea odată cu provocările din ultimii ani, iar dacă înainte de 2020 acest lucru însemna angajarea unui număr mai mare de persoane, în prezent una dintre soluţii este implementarea şi utilizarea noilor tehnologii şi automatizarea proceselor de business.

„Cererea de automatizare a proceselor de afaceri a crescut semnificativ odată cu provocările mediului economic din ultimii ani. Acum provocarea cea mai mare a companiilor este de a găsi oamenii de care au nevoie şi, mai mult, de a nu-i pierde pe cei pe care îi au deja. Lipsa resursei umane este o realitate, iar în acest context, automatizarea este răspunsul la întrebarea cea mai pregnantă a antreprenorilor: cu ce resurse îmi susţin afacerea şi cum fac să fiu competitiv pe această piaţă? De asemenea, riscul erorilor umane şi necesitatea de a oferi servicii de calitate superioară au devenit priorităţi. Astfel, am observat o cerere tot mai mare pentru soluţii de automatizare a proceselor de afaceri care să asigure o execuţie precisă, eficientă şi scalabilă“, a spus pentru ZF Mario Popescu, cofondator şi CEO al Tailent, companie românească care a creat o platformă proprie de RPA (Robotic Process Automation) pentru a crea roboţi software reutilizatibili în diferite industrii.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!