1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

IT & E-commerce – Mugur Pantaia, managing director HP Inc. România: Există în continuare potenţial de creştere pe plan local. Mizăm pe PC-urile dedicate stilului hibrid de lucru şi pe soluţii de securitate pentru dispozitive. Anul trecut, subsidiara HP Inc. din România a raportat o cifră de afaceri de 536,8 mil. lei (108,8 mil. euro), în creştere cu 29% faţă de 2021 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Gigantul american HP Inc., unul dintre cei mai mari pro ducători de computere, imprimante şi furnizori ser vicii de IT din lume, mizea ză pe modelele sale de PC-uri dedicate stilului hibrid de lucru şi pe soluţii de secu ritate pentru dispozitive pentru a creşte în continuare pe piaţa din România, în condi ţiile în care anul trecut subsidiara sa locală a înregistrat o creştere a businessului de aproape 30%, ajungând la afaceri de circa 109 milioane de euro.

şi-a adaptat produsele şi serviciile pentru a răspunde acestei necesităţi din piaţă, gigantul american alocând la nivel de grup un buget de 1,6 miliarde de dolari pen tru dezvoltarea de produse cu tehnologii care să se mu leze atât pe nevoi prezente...

Mugur Pantaia, managing director HP Inc. România: Notebookurile destinate companiilor sunt cele mai vândute din categoria de PC-uri HP. Implementarea stilului hibrid de muncă s-a tradus printr-o cerere mai mare pentru astfel de produse, pentru a putea oferi angajaţilor echipamente performante şi sigure, pe care să le folosească şi în afara biroului.

Gigantul american HP Inc., unul dintre cei mai mari pro­ducători de computere, imprimante şi furnizori ser­vicii de IT din lume, mizea­ză pe modelele sale de PC-uri dedicate stilului hibrid de lucru şi pe soluţii de secu­ritate pentru dispozitive pentru a creşte în continuare pe piaţa din România, în condi­ţiile în care anul trecut subsidiara sa locală a înregistrat o creştere a businessului de aproape 30%, ajungând la afaceri de circa 109 milioane de euro. După perioada de pandemie, în care cererea pentru soluţii şi echipamente IT a explodat, anul trecut a fost în prim-plan stilul hibrid de lucru, iar HP Inc. şi-a adaptat produsele şi serviciile pentru a răspunde acestei necesităţi din piaţă, gigantul american alocând la nivel de grup un buget de 1,6 miliarde de dolari pen­tru dezvoltarea de produse cu tehnologii care să se mu­leze atât pe nevoi prezente, cât şi viitoare.

„Deşi contextul eco­nomic este unul com­plex, există un poten­ţial im­por­tant de creştere şi avem câteva priorităţi pe plan local care să asigure dez­vol­tarea continuă a busi­nessului. Una din­tre ele este valo­rificarea oportu­ni­tă­ţilor de vânzare a PC-urilor proiectate pentru stilul hibrid de muncă. Suntem în continuare atenţi la segmentele de piaţă corporate, en­terprise şi la categoria de echi­pamente şi so­luţii de tip «office printing». De asemenea, vrem să valorificăm oportu­nităţile din sec­torul se­curităţii cibernetice. Se estimează că in­fracţiunile cibernetice vor deveni o pro­blemă anuală de 10,5 tri­lioane de dolari la nivel glo­bal, până în 2025, iar la fiecare patru secunde este des­coperit un nou malware. Altfel spus, soluţiile de securitate cibernetică vor deveni o investiţie mai mult decât necesară pentru organizaţii şi companii, mai ales în contextul în care forţa de muncă vrea flexibilitate“, a de­cla­rat pentru ZF Mugur Pantaia, managing di­rector în cadrul HP Inc. România. El a adăugat că totodată compania este pregăti­tă pentru a furniza produse şi soluţii IT pen­tru orice proiect din mediul privat sau pu­blic susţinut prin fonduri PNRR.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!