-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023

IT & E-commerce – Nikolay Iliev, CEO al CloudCart, platformă de e-commerce, prezentă în România de două luni: Avem deja peste 20 de clienţi. Obiectivul pentru primul an de activitate pe piaţa naţională este să atragem 150 de magazine în ecosistem şi să construim o reţea de peste 30 de parteneri. România este o piaţă cu potenţial uriaş în domeniul comerţului electronic – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Nikolay Iliev, CEO şi cofondator al CloudCart: Accentul se va muta către platformele SaaS (Software as a Service), deoarece oamenii îşi vor putea scala afacerile mai rapid şi mai precis. Soluţiile open source, cum ar fi WooCommerce, Magento şi OpenCart, nu mai sunt accesibile şi competitive. ♦ „Observăm o deschidere mare a pieţei româneşti pentru

Nikolay Iliev, CEO şi cofondator al CloudCart: Accentul se va muta către platformele SaaS (Software as a Service), deoarece oamenii îşi vor putea scala afacerile mai rapid şi mai precis. Soluţiile open source, cum ar fi WooCommerce, Magento şi OpenCart, nu mai sunt accesibile şi competitive.

„Observăm o deschidere mare a pieţei româneşti pentru soluţii de e-commerce dedicate comercianţilor online de dimensiuni medii şi mari.“

CloudCart, platformă bulgărească de e-commerce, a atras în portofoliul de clienţi peste 20 de companii în primele două luni de activitate pe piaţa din România, a spus pentru ZF Nikolay Iliev, CEO şi cofondator al CloudCart. Pentru primul an de activitate pe piaţa naţională, reprezentanţii companiei îşi propun să atragă peste 150 de magazine online în ecosistem şi să construiască o reţea de 30 de parteneri.

„Observăm o deschidere mare a pieţei româneşti pentru soluţii de e-commerce pentru comercianţii online de dimensiuni medii şi mari. Într-un timp foarte scurt, avem deja peste 20 de clienţi şi suntem pregătiţi să creştem în continuare. Obiectivul pentru primul an de activitate pe piaţa din România este să atragem 150 de magazine în ecosistem şi să construim o reţea de peste 30 de parteneri, care să sprijine toţi comercianţii din sectorul de e-commerce local“, a spus Nikolay Iliev.

CloudCart, lansată în Bulgaria în 2016, este activă în prezent pe şapte pieţe regionale, iar pe platformă activează peste 1.600 de firme, majoritatea din industrii precum tehnologie, fashion şi beauty. Întrebat ce motive au stat la baza deciziei de extindere a activităţii CloudCart pe piaţa din România, Nikolay Iliev a spus că potenţialul „uriaş“ de creştere şi dezvoltare al industriei naţionale de e-commerce a cântărit mult în luarea deciziei.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!