30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

IT & E-commerce – Rinf Outsourcing Solutions, specializată în dezvoltare de software şi consultanţă IT, s-a extins cu un birou în Cluj şi caută să recruteze 100 de specialişti IT. Compania a închis anul 2022 cu afaceri de 29,3 mil. euro, plus 30% – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Rinf Outsourcing Solutions, specializată în dezvoltare de software şi consultanţă IT, s-a extins cu un birou în Cluj şi caută să recruteze 100 de specialişti IT.

Rinf Outsourcing Solutions (rinf.tech), companie locală specializată în dezvoltare de software, consultanţă şi BPO, a deschis cel de-al treilea birou în România, la Cluj, şi caută să recruteze 100 de specialişti IT, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

Rinf Outsourcing Solutions înregistrează 60 de angajaţi în Cluj şi are ca obiectiv recrutarea a încă 100 de specialişti noi până la finalul anului, care să lucreze ori de acasă, cât şi de la sediile companiei.

Rinf Outsourcing Solutions (rinf.tech), companie locală specializată în dezvoltare de software, consultanţă şi BPO, a deschis cel de-al treilea birou în România, la Cluj, şi caută să recruteze 100 de specialişti IT, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Vedem un potenţial mare de a colabora cu ingineri talentaţi de aici (n.red. în Cluj) şi de a ne creşte capacitatea de a livra produse şi servicii tehnologice pe piaţa globală. La fel ca investiţiile anterioare, în divizia de robotică din Bucureşti, ne dorim să dezvoltăm un laborator de inovare la Cluj. Avem aşteptări mari pentru această deschidere”, a spus Constantin Iftime, co-fondatorul rinf.tech şi VP al proiectelor strategice.

Rinf Outsourcing Solutions înregistrează 60 de angajaţi în Cluj şi are ca obiectiv recrutarea a încă 100 de specialişti noi până la finalul anului, care să lucreze ori de acasă, cât şi de la sediile companiei. Potrivit reprezentanţilor companiei, noul spaţiu de lucru din Cluj-Napoca va fi folosit nu doar pentru elaborarea de soluţii tehnice de către echipele rinf.tech, ci şi pentru dezvoltarea relaţiilor cu clienţii şi pentru evenimente ale comunităţii tehnologice.

Compania fondată în 2006 are sediul central în Bucureşti şi mai deţine un birou în Timişoara, iar acum are un birou şi în Cluj. Rinf Outsourcing Solutions are prezenţă fizică şi la nivel internaţional, în oraşe precum Paris, Kiev şi Sofia, şi lucrează în principal la proiecte de dezvoltare a unor platforme cloud, integrări hawdare-software între diferite platforme şi suport tehnic multilingvistic, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Biroul deschis în Cluj face parte din planul de extindere al rinf.tech, au mai transmis reprezentanţii companiei.

„Noul spaţiu de lucru din Cluj reprezintă una dintre principalele valori ale rinf.tech – creştere. Fiecare birou din România (…) are elemente comune concepute pentru a se potrivi nevoilor actuale ale inginerilor software , indiferent de locaţia aleasă. Acest birou este o declaraţie a unităţii identităţii noastre de brand (…)”, a spus Manuela Şerban, Chief People Officer al rinf.tech.

Compania a închis anul 2022 cu afaceri de 29,3 mil. euro, în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent, arată datele publice. 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!