31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

IT & E-commerce – Un telefon care se pliază nevoilor tale de business – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

OPPO a lansat pe piața din România cel mai nou flagship din seria telefoanelor pliabile: Find N2 Flip.

Noul smartphone OPPO aduce toate superlativele posibile pentru un telefon pliabil: cea mai rapidă încărcare, cea mai mare baterie, cel mai mare ecran secundar, cel mai mare ecran principal, o balama ce asigură peste 400.000 de plieri, dar și cea mai lungă perioadă de actualizări pentru software și securitate.

Pentru a răspunde acestei nevoi, OPPO a lucrat îndeaproape cu MediaTek și a creat o versiune optimizată a chipset-ului său emblematic Dimensity 9000+ pentru Find N2 Flip, contribuind astfel la performantele dar si autonomia extinsa a telefonului.

Noul smartphone OPPO aduce toate superlativele posibile pentru un telefon pliabil: cea mai rapidă încărcare, cea mai mare baterie, cel mai mare ecran secundar, cel mai mare ecran principal, o balama ce asigură peste 400.000 de plieri, dar și cea mai lungă perioadă de actualizări pentru software și securitate.

Mai mult decât atât, prin intermediul ecranului de pe capac, utilizatorul poate răspunde rapid la mesaje din aplicațiile de mesagerie principale, poate comuta setările, poate înregistra o notă vocală, poate răspunde la un apel și multe altele, totul fără a deschide telefonul.

Autonomie extinsă = mai multe task-uri îndeplinite

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care le caută utilizatorii la un smartphone este autonomia bateriei, care trebuie să țină pasul cu o viață dinamică și cu provocările profesionale pe care le întâmpinăm de-a lungul unei zile încărcate. Pentru a răspunde acestei nevoi, OPPO a lucrat îndeaproape cu MediaTek și a creat o versiune optimizată a chipset-ului său emblematic Dimensity 9000+ pentru Find N2 Flip, contribuind astfel la performantele dar si autonomia extinsa a telefonului.

In plus, OPPO Find N2 Flip, echipat cu cea mai mare baterie disponibilă pe un telefon pliabil, este primul telefon pliabil care oferă cu încredere o zi întreagă de utilizare cu o singură încărcare, conform testelor interne ale companiei. Datorită tehnologiei SUPERVOOC cu 44W, încărcarea până la 50% se realizează în doar 23 de minute atunci când telefonul este aproape gol și în mai puțin de o oră până la 100%. 

Cel mai bun camera-phone de tip flip

Fără îndoială, unul dintre cele mai importante aspecte atunci când utilizatorii aleg un smartphone este calitatea imaginilor, a video-urilor și a selfie-urilor pe care le vor realiza. Dezvoltată împreună cu producătorul Hasselblad, camera principală de 50 MP a lui OPPO Find N2 Flip asigură obținerea unor fotografii clare și luminoase, redând culori de calitate profesională, în timp ce selfie-urile pot fi vizualizate cu ușurință pe ecranul generos cu ajutorul funcției previzualizare dublă. 

Cu modul de utilizare FlexForm, susținut de balamaua Flexion ce permite menținerea deschiderii cu un unghi între 45 și 110 grade, telefonul poate fi folosit pe post de cameră cu trepied. Camera selfie de 32 de MP, cu senzor IMC709, autofocus și lentilă wide, permite atât realizarea unor selfie-uri clare și detaliate, cât și a apelurilor video pe aplicațiile dedicate de videocall. 

OPPO Find N2 Flip este disponibil în Romania, la partenerii OPPO, în variantele de culoare Astral Black și Moonlit Purple. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!