11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

IT & E-commerce – Una dintre cele mai vechi companii de taxi din Bucureşti, Meridian, a inclus în flotă autoturisme Tesla. Dan Boabeş: Testăm reacţia pieţei dar şi a şoferilor. Am putea avea 40 de maşini electrice până la finele anului viitor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Meridian, una dintre cele mai vechi companii de taxi din Bucureşti, companie asociată - la fel ca majoritatea firmelor tradiţionale de profil - cu o flotă de autoturisme Dacia Logan galbene - probabil cel mai utilizat vehicul de pe piaţa locală pentru a furniza acest tip de servicii - a făcut...

„Vom include în perioada imediat următoare cel puţin un exemplar din fiecare dintre modelele principale (Tesla 3, S şi Y) şi vom analiza împreună cu partenerii noştri - şoferii, dar şi cu clienţii, modul în care acestea sunt recepţionate de către pasageri precum şi eficienţa operaţională”, a declarat pentru ZF Dan Boabeş.

Meridian, una dintre cele mai vechi companii de taxi din Bucureşti, companie asociată – la fel ca majoritatea firmelor tradiţionale de profil – cu o flotă de autoturisme Dacia Logan galbene – probabil cel mai utilizat vehicul de pe piaţa locală pentru a furniza acest tip de servicii – a făcut, sub conducerea noului proprietar – antreprenorul Dan Boabeş – un pas surpriză: a adăugat în flotă maşini electrice furnizate de compania americană Tesla.

Compania testează momentan reacţia pieţei dar şi a şoferilor. „Vom include în perioada imediat următoare cel puţin un exemplar din fiecare dintre modelele principale (Tesla 3, S şi Y) şi vom analiza împreună cu partenerii noştri – şoferii, dar şi cu clienţii, modul în care acestea sunt recepţionate de către pasageri precum şi eficienţa operaţională”, a declarat pentru ZF Dan Boabeş.

Meridian, care are o flotă de aproximativ 1.000 de maşini, va avea câteva zeci de maşini electrice în flotă până la finele anului viitor, a spus Boabeş. „În funcţie de concluzii (iarna este un moment foarte bun pentru a testa o maşină electrică în regim de taxi) vom decide dimensiunea implicării. Din datele preliminare, estimăm ca până la sfârşitul anului 2024 vom <<îngălbeni>> cel puţin 40 de autoturisme electrice. Meridian are deja şi alte vehicule hibride sau electrice în flotă, responsabilitatea faţă de mediu nefiind neapărat un element de noutate. Noutatea constă în analizarea cu seriozitate a posibilităţii de a electrifica o parte din flota de taxi Meridian.”
Dan Boabeş a preluat în acest an activitatea de taxi din cadrul grupului Meridian.

Pe piaţa din Bucureşti este prezent start-up-ul cleantech ELEC, care oferă servicii de ridesharing cu un parc de maşini exclusiv electrice – inclusiv Tesla. De asemenea, şi grupul Autonom, fondat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a lansat pe piaţa din Bucureşti un nou serviciu de ride hailing, denumit Blue, în urma unei investiţii totale de 5 milioane de euro. Flota Autonom Blue include şi un număr de 100 de autoturisme Tesla.Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!