9.5 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

IT & E-commerce – VIDEO. Babis Mazarakis, CEO al Telekom România Mobile, neagă cu subiect şi predicat orice discuţii de vânzare ale businessului: „Nu a existat nicio discuţie cu nimeni în perioada anterioară (despre vânzare). Vodafone nu a făcut un audit tehnic al reţelei, şi nu am mers la Concurenţă să discutăm o tranzacţie. Ce va fi în viitor, cine ştie?” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pe de altă parte, solicitat de ZF să explice la ce se referă atunci când le spune analiştilor bancari că grupul OTE îşi explorează toate „opţiunile strategice” de pe piaţa din România, Mazarakis a replicat că „pe o piaţă liberă şi într-o economie liberă orice tranzacţie care ar putea îmbunătăţi valoarea grupului este explorată”...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

Babis Mazarakis – unul dintre veteranii echipei de top management a grupului elen de comunicaţii OTE, care pe lângă funcţia de director financiar din Atena a fost numit şi CEO al Telekom România Mobile (TKRM), a negat miercuri, în timpul primei sale interacţiuni cu presa din România, existenţa „oricăror” discuţii de vânzare a businessului local cu „oricine” în ultima perioadă.

„Ca să răspund foarte, foarte clar la întrebări nu a existat nicio discuţie cu nimeni în perioada anterioară (n. red. – despre vânzare). Asta pot să vă confirm. Ce se va întâmpla în viitor? Cine ştie?”, a spus Marakis. El nu a parat întrebările oferind un laconic „nu comentez” ci a negat cu subiect şi predicat existenţa unor discuţii cu avansate cu Vodafone România despre o tranzacţie. „O întrebare a fost dacă Vodafone a făcut un audit tehnic al reţelei noastre, şi dacă am mers împreună la Consiliul Concurenţei pentru a notifica o tranzacţie. Iar răspunsul meu a fost nu, sper că a fost clar.”

Mazarakis, unul dintre greii grupului OTE, cu o lungă experienţă inclusiv în ce priveşte relaţia cu media şi unul dintre directorii care răspunde de ani de zile, în fiecare trimestru, întrebărilor puse de analiştii din bănci despre rezultatele financiare, a minimalizat de altfel acurateţea zvonurilor despre o eventuală vânzare a companiei. La întrebarea dacă poate confirma dacă în luna iulie a acestui an Vodafone a făcut un audit tehnic al reţelei, Mazarakis a întrebat: „Care lună iulie? Iulie din acest an, iulie de anul trecut, sau din anul anterior anului trecut? Pentru că zvonurile acestea au apărut în presă în fiecare dintre aceşti ani (…)”.
Pe de altă parte, solicitat de ZF să explice la ce se referă atunci când le spune analiştilor bancari că grupul OTE îşi explorează toate „opţiunile strategice” de pe piaţa din România, Mazarakis a replicat că „pe o piaţă liberă şi într-o economie liberă orice tranzacţie care ar putea îmbunătăţi valoarea grupului este explorată”. „Dar în acest moment prioritatea este să continuăm să creştem, să ne dezvoltăm după separarea de compania de comunicaţii fixe”.
 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!