FacebookTwitterLinkedIn

Grupul Fashion House raportează pentru 2022 o creștere de 34% pentru centrul comercial din Militari și de 19% pentru cel din Pallady, față de anul 2021.

De asemenea, anul trecut, grupul a încheiat noi contracte de închiriere cu o suprafață totală de peste 2.700 mp.

Potrivit reprezentanților grupului, creșterea semnificativă a vânzărilor a fost susținută și de creșterea numărului de vizitatori cu 12% față de anul precedent.

„ (…) Branduri de renume internațional au deschis noi magazine în centrele FASHION HOUSE din România, oferind reduceri atractive de până la -70% pe tot parcursul anului. Performanțele deosebite din București încurajează extinderea celui de-al doilea centru outlet profesional din România, cu o investiție totală de 45 de milioane de euro”, a subliniat Brendon O’Reilly, Managing Director al Grupului FASHION HOUSE.

Fashion House Outlet Centre Pallady este cel de-al șaptelea centru de acest tip dezvoltat de Liebrecht & wood și FASHION HOUSE Group în Europa.

Printre mărcile de renume regăsite în centrele Fashion House din București se numără: adidas, Puma, Boss, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Cacharel, Diesel, US Polo, Tom Tailor, Under Armour, Nike, Levi`s, Marc’O Polo, Guess, Samsonite, Ecco, Liu Jo și Desigual.

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outlet-uri la nivel european. Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet.

Primul centru outlet Fashion House a fost deschis în anul 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți în patru unități din Europa, (dintre care două se află în România), cu o suprafață totală de peste 50.000 mp. Cel mai recent proiect FASHION HOUSE Outlet Centre s-a deschis la București în mai 2021.