23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Retail – ADA Fabrica de Mobilă din Bihor a revenit pe profit în 2023, la afaceri de 203,5 mil. lei, plus 3% – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

ADA Fabrica de Mobilă din Bihor a revenit pe profit în 2023, la afaceri de 203,5 mil.

ADA Fabrica de Mobilă, unul dintre producătorii mari de mobilă de pe plan local, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 203,5 mil.

euro), în creştere cu 3% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 197,5 mil.

ADA Fabrica de Mobilă, unul dintre producătorii mari de mobilă de pe plan local, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 203,5 mil. lei (41,2 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 197,5 mil. lei (40 mil. euro), conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a revenit anul trecut pe profit, având un câştig net de 2,2 mil. lei (447.000 de euro), de la o pierdere netă de 5 mil. lei (1 mil. euro), suferită în 2022, potrivit datelor publice. ADA Fabrica de Mobilă a ajuns anul trecut la un număr mediu de 642 de angajaţi, cu 33 de oameni mai puţin faţă de anul precedent. 

Grupul austriac ADA, ale cărui baze au fost puse încă de la începutul anilor 1900, are fabrici în România (Salonta, judeţul Bihor), Ungaria şi Austria. ADA produce canapele, paturi şi somiere. România a exportat în 2022 mobilă în valoare de 2,6 miliarde de euro, în creştere cu 17% faţă de anul precedent, arată datele de la Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR). 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!