23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Retail – eMAG se apropie de un milion de clienţi pentru serviciul Genius după extinderea în Bulgaria şi Ungaria – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„Lansat în iunie 2020 în România, Genius a crescut de la an la an, iar dacă la început era disponibil doar pentru clienţii eMAG, astăzi poate fi folosit în patru aplicaţii de shopping- eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful.

De asemenea, Genius acoperă în prezent 750 de localităţi din România şi începând din luna aprilie s-a extins în Bulgaria, iar din mai a devenit disponibil şi în Ungaria, în eMAG şi Fashion Days.

Genius are peste 780.000 de utilizatori în România, 100.000 în Bulgaria şi  50.000 în Ungaria“, conform datelor comunicate de eMAG.

eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online din regiune, se apropie de pragul de un milion de clienţi pentru serviciul său Genius, lansat în urmă cu patru ani, care le oferă abonaţilor acces la livrare fără costuri în anumite condiţii, dar şi la alte oferte în aplicaţia eMAG, dar şi în alte platforme din grup – Tazz, Fashion Days şi Freshful. „Lansat în iunie 2020 în România, Genius a crescut de la an la an, iar dacă la început era disponibil doar pentru clienţii eMAG, astăzi poate fi folosit în patru aplicaţii de shopping- eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful. De asemenea, Genius acoperă în prezent 750 de localităţi din România şi începând din luna aprilie s-a extins în Bulgaria, iar din mai a devenit disponibil şi în Ungaria, în eMAG şi Fashion Days. Genius are peste 780.000 de utilizatori în România, 100.000 în Bulgaria şi  50.000 în Ungaria“, conform datelor comunicate de eMAG. Tariful abonamentului Genius este de 99 de lei pe an, similar cu cel din anul lansării.

În anul 2023, eMAG România a avut o cifră de afaceri de aproape 6 miliarde de lei, cu o creştere de 11%. Cifra de afaceri a Grupului eMAG in 2023 a fost 10,2 miliarde de lei, cu 11% mai mare decât în anul precedent. 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!