30 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Retail – Afaceri de la Zero. A lucrat 20 de ani în domeniul restaurantelor din Constanţa, dar… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

A lucrat 20 de ani în domeniul restaurantelor din Constanţa, dar apoi şi-a dorit ceva care să-i aparţină.

Dan Dică a lucrat 10 ani în restaurantele din Constanţa, iar înainte de asta a acumulat o experienţă de 10 ani pe partea de vânzări, tot în sectorul HoReCa.

Astfel a devenit pasionat de domeniul pe care a ajuns să îl cunoască în detaliu, iar în 2023 a decis să-şi deschidă propriul restaurant, Cucinetta.

Dan Dică a lucrat 10 ani în restaurantele din Constanţa, iar înainte de asta a acumulat o experienţă de 10 ani pe partea de vânzări, tot în sectorul HoReCa. Astfel a devenit pasionat de domeniul pe care a ajuns să îl cunoască în detaliu, iar în 2023 a decis să-şi deschidă propriul restaurant, Cucinetta. “Îmi doream de mult lucrul acesta, să fac eu ceva, mai ales că lucram de 10 ani în domeniul restaurantelor din Constanţa. Am început în 2013 să lucrez în restaurant, iar înainte am lucrat 10 ani de zile în HoReCa, dar pe partea de vânzări”, spune Dan Dică, proprietarul Cucinetta, într-un nou episod al Afaceri de la Zero. Investiţia s-a ridicat la circa 50.000 de euro, iar restaurantul este situat pe strada Ştefan cel Mare, una dintre cele mai cunoscute din Constanţa, proaspăt reabilitată, şi peste drum de Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, cel mai bun liceu din oraş. “Am două mese unite, de 12 persoane, cu bucătăie deschisă. Este ca un fel de sufragerie, cu bucătăria în ea. Spaţiul este ok pentru că discut direct cu clientul, eu fiind cel care găteşte.” Meniul Cucinetta este organizat ca în orice restaurant italian, cu antipasti, paste, feluri principale, dar şi deserturi şi băuturi. “Încerc să fac lucrurile corecte, la un preţ corect şi să ţin la calitate. Nimic altceva.” Planurile sunt ca la interior să fie făcute anumite modificări, astfel încât Cucinetta să mai câştige 6-7 locuri. În plus, odată cu venirea verii, Dan Dică speră să poată organiza o terasă în faţa micuţului restaurant. “Planul este de a consolida ceea ce am început. Sunt multe cheltuieli care nu se văd în gestionarea unui restaurant, dar dacă există pasiune, perseverenţă şi putere de muncă, este imposibil să nu iasă”, a mai spus Dan Dică.  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!